Η Apple έχει ειδοποιήσει τους επενδυτές της πως μπορεί να χάσει την στοχοποίηση που έθεσε για το οικονομικό της τρίμηνο κάτι που το έχει κάνει μόνο δύο φορές μέχρι σήμερα. Η εταιρεία ανέφερε πως οι πωλήσεις της εκτός Κίνας είναι δυνατές αλλά τα προβλήματα που έχει στην παραγωγική της αλυσίδα επηρεάζουν την παγκόσμια διάθεση των συσκευών της ενώ παράλληλα η ζήτηση στην Κινεζική αγορά εύλογα έχει πέσει.

Το Bloomberg αναφέρει πως η Apple ετοιμάζει ένα οικονομικότερο iPhone, iPhone SE 2, που θα μοιάζει εξωτερικά με το iPhone 8 ενώ στο εσωτερικό του θα έχουμε τον A13 επεξεργαστή. Όλα αυτά παρά τις καθυστερήσεις που δημιουργεί ο coronavirus στην παραγωγική αλυσίδα της Apple. Το δημοσίευμα μάλιστα τονίζει πως ο στόχος έλευσης της συσκευής αυτή τον Μάρτιο παραμένει για την Apple.

To Bloomberg αναφέρει επίσης πως η Apple ετοιμάζει και ένα νέο iPad Pro που θα έρθει με ένα νέο σύστημα για την κάμερα στο πίσω μέρος. Άλλες αναφορές κάνουν λόγο πως η Pro γραμμή θα ανανεωθεί και με έναν ταχύτερο επεξεργαστή και την εμφάνιση ενός τριπλού συστήματος φακών στο πίσω μέρος όπως στα iPhone 11 Pro. Το δημοσίευμα αναφέρει πως το νέο iPad Pro είχε ένα χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας για το πρώτο μισό του 2020 αλλά η εξάπλωση του coronavirus μπορεί να οδηγήσει σε καθυστερήσεις την Apple.