Η Apple μπορεί να θέλει να να αναβαθμίσει την σελίδα των τεχνικών χαρακτηριστικών των AirPods αναφέροντας επιπρόσθετα πως αυτά είναι ανθεκτικά στο…… ανθρώπινο στομάχι.

Ένας άτυχος άντρας στην Ταϊβάν το διαπίστωσε αυτό με έναν άσχημο τρόπο. Αφού τον πήρε ο ύπνος ο Ben Hsu ξύπνησε και διαπίστωσε πως το ένα από τα δύο earbuds των AirPods του είχε εξαφανιστεί. Χρησιμοποίησε το Find My iPhone για να εντοπίσει το χαμένο αυτό earbud και έντρομος διαπίστωσε πως ο ήχος και η βοή που άκουγε ερχόταν από το ίδιο του το στομάχι!!!!

“Κοίταξα κάτω από την κουβέρτα μου και γύρω γύρω αλλά δεν μπορούσα να το βρω. Μετά διαπίστωσα πως ο ήχος ερχόταν από το στομάχι μου”

Δεν είναι ξεκάθαρο πως ο Hsu κατάφερε να καταπιεί το earbud χωρίς να το καταλάβει αλλά γρήγορα πήγε στο νοσοκομείο για να λάβει και από εκεί την διαβεβαίωση πως όντως βρισκόταν στο στομάχι του παρά το γεγονός πως ο ίδιος δεν είχε κάποια ενόχληση.

Η ακτινογραφία έδειξε πως το earbud είχε πάρει τον δρόμο για το πεπτικό σύστημα του Hsu και πως θα χρειαζόταν εγχείρηση αν δεν έβγαινε με φυσικό τρόπο.

Χωρίς να θέλουμε να μπούμε σε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες ο Hsu και αφού πήρε βοηθήματα για την τουαλέτα τελικά απέβαλε από τον οργανισμό του το AirPod με φυσικό τρόπο. Ο ίδιος δήλωσε πως του έκανε μεγάλη εντύπωση πως δούλευε ακόμη και είχε 41% μπαταρία……

Η πλαστική κάλυψη των AirPods τον έσωσαν από το να δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα στο στομάχι του. Ο ίδιος δηλώνει σήμερα πως η εμπειρία του με τα AirPods ήταν μαγική – αν και σίγουρα η Apple δεν θα ήθελε να συμπεριλάβει αυτή την δήλωση και εμπειρία σε κάποια διαφημιστική της καμπάνια……