Η Apple συνεχίζει να μεγαλώνει το καστ για το επερχόμενο δράμα της με τον τίτλο “Are You Sleeping?”.

Σύμφωνα με νέα αναφορά του Variety, η Apple κατάφερε να κλείσει συμφωνίες με σημαντικούς ηθοποιούς για την σειρά αυτή και όχι μόνο.

Λίγες εβδομάδες πριν είχαμε την αναφορά πως οι Octavia Spencer και Lizzy Caplan θα ξεκινούσαν σε αυτή την σειρά με την Apple να προσθέτει πλέον και τους Aaron Paul, Ron Cephas Jones, Elizabeth Perkins, Mekhi Phifer, Michael Beach, Tracie Thoms, και Haneefah Wood.

Φυσικά ο Aaron Paul είναι το πιο γνωστό όνομα από την σειρά Breaking Bad που σημείωσε τεράστια επιτυχία.

Το Are You Sleeping είναι μια από τις σειρές που θα δούμε από την Apple που έχει συγκεντρώσει πολλά βλέμματα. Η σειρά είναι βασισμένη στο βιβλίο με το ίδιο όνομα.

“Η σειρά είναι βασισμένη στο βιβλίο της Kathleen Barber και εξερευνά τον εθισμό τον άνθρωπο σε πραγματικές ιστορίες εγκλημάτων που πολλές από αυτές δεν έχουν εξιχνιαστεί ακόμη”

Η Apple αναμένεται να παρουσιάσει το δικό της περιεχόμενο για πρώτη φορά στο ευρύ κοινό κάποια στιγμή τον Μάρτιο του 2019 ενώ άγνωστο παραμένει ακόμη πως θα φέρει αυτή την υλοποίηση στο κοινό της.

Το σίγουρο είναι πως η εταιρεία συνεχίζει να υπογράφει συμφωνίες για ένα πολύ δυνατό περιεχόμενο σε αυτή την πρώτη της είσοδο στις streaming ταινίες και τηλεοπτικές σειρές.