13.9 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Η Apple θα χρησιμοποιήσει μπαταρίες σχήματος L με μεγαλύτερη αυτονομία στα 2018 iPhones

    H LG μπορεί να παράγει και κάτι ακόμη εκτός από OLED oθόνες για τα φετινά iPhones. Σύμφωνα με το Patently Apple, η εταιρεία θα παράγει και τις νέες L σχήματος μπαταρίες για τα iPhone μοντέλα του 2018.

    Η αναφορά σήμερα κάνει λόγο πως η LG Chem, που είναι η μονάδα παραγωγής μπαταριών της LG, θα παρασκευάσει μια νέα L σχήματος μπαταρία με ένα μοναδικό κελί που θα δώσει μεγαλύτερη αυτονομία σε σύγκριση με την αντίστοιχη που συναντούμε στο iPhone X και που έχει δύο κελιά.

    Αυτή την στιγμή το iPhone X έχει μια μπαταρία στις 2,716 mAh ελαφρώς μεγαλύτερη από αυτή του iPhone 8 Plus που είναι στις 2,675 mAh.

    Η μεγαλύτερη χωρητικότητα στην μπαταρία καθώς και ένας καλύτερος και πιο ενεργειακά φιλικός επεξεργαστής θα σημαίνει πως το επόμενης γενιάς OLED iPhone θα μπορεί να έχει μια αυτονομία παρόμοια με αυτή του iPhone 8 Plus ίσως και μεγαλύτερη. Δεν είναι τυχαίο που η γενικότερη αυτονομία των Plus μοντέλων της Apple ήταν ένα χαρακτηριστικό που κέρδισε πολλούς καταναλωτές εδώ και χρόνια.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles