25.3 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Τα 2018 iPhones μπορεί να προσφέρουν γρηγορότερη ασύρματη φόρτιση

    Τα iPhone 8 και iPhone X όταν λανσαρίστηκαν ήρθαν με 5W δυνατότητα ασύρματης φόρτισης με την Apple να αναβαθμίζει στα 7.5W λίγο αργότερα με την έλευση της iOS 11.2. Μια νέα αναφορά σήμερα κάνει λόγο πως το ασύρματο πηνίο στα νεότερα 2018 iPhones που θα δούμε τον επόμενο μήνα θα φέρουν 15W ασύρματης φόρτισης.

    Αυτή την στιγμή το μόνο αρνητικό της ασύρματης φόρτισης που προσφέρουν τα iPhone 8 και τα iPhone X είναι η ταχύτητα. Αν και είναι πολύ βολικό να μην μπλέκεις με καλώδια Lightning κάποιες φορές ώθησε να το κάνεις μιας και η ασύρματη φόρτιση που προσφέρει η Apple θέλει χρόνο.

    Η Samsung στην αντίπερα όχθη προσφέρει ασύρματη φόρτιση 15W με τα νεότερα smartphone της και η σημερινή αναφορά της China Times κάνει λόγο πως η Apple στα νεότερα iPhone της θα ξεπεράσει τα 7.5W.

    Τα iPhone 8, 8 Plus και X έχουν ενσωματωμένο ένα FCP κύκλωμα για την ασύρματη φόρτιση τους. Τα πηνία αυτά που χρησιμοποιούν τα μοντέλα αυτά έχουν το πλεονέκτημα πως είναι λεπτά και ελαφριά αλλά το αρνητικό είναι πως δεν είναι τόσο ενεργειακά αποδοτικά και έχουν θέματα με την υπερθέρμανση. Εξαιτίας αυτού έχει αναφερθεί πως η ασύρματη φόρτιση στα 7.5W πολλές φορές μπορεί να είναι πιο αργή από αυτή τον 5W που γίνεται με το τυπικό καλώδιο Lightning της Apple.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles