13 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Φήμες αναφέρουν ότι η Apple στρέφεται στην Synapics LCD για να ξεφορτωθεί το home button

    14856-10731-11767-4932-Screen-Shot-2015-02-05-at-122029-PM-l-l

     

    H ανάπτυξη του single-chip touch and display driver integration (TDDI) έχει καθυστερήσει στα εργαστήρια της Apple, σύμφωνα με το DigiTimes, το οποίο επικαλείται πηγές της βιομηχανίας. Η φήμη αυτή είναι σε συνδυασμό με παλαιότερες που ανέφεραν ότι η Apple σχεδιάζει να ξεφορτωθεί το home button στα iPhones αλλά η τεχνολογία δεν θα ήταν έτοιμη ως το 2017.

    To TDDI είναι βασικό συστατικό για αυτό το εγχείρημα, και προηγούμενες φήμες έκαναν λόγο ότι η Apple προσπαθούσε να ενσωματώσει τον αισθητήρα TouchID στην οθόνη. Αυτό θα επέτρεπε στους χρήστες να ξεκλειδώνουν το τηλέφωνό τους, αγγίζοντας την οθόνη και έτσι η Apple θα μπορούσε να μειώσει το βάρος της συσκευής και τα bezels. Μια Multi-touch χειρονομία θα οδηγούσε τον χρήστη στην αρχική οθόνη εκτός κι αν χρησιμοποιούταν ένα software onscreen button.

    Πριν λίγο καιρό η Apple προσέλαβε senior engineers από την Renesas SP Drivers – τώρα θυγατρική της Synaptics- για να δουλέψουν πάνω στο TDDI. Μάλιστα το 2014 η Apple προσπάθησε να αγοράσει σημαντικό μερίδιο της αλλά η εταιρεία τελικά κατέληξε στην Synaptics αφού δεν σημειώθηκε πρόοδος στις διαπραγματεύσεις. Κι απ΄ότι φαίνεται τώρα, σύμφωνα πάντα με τις φήμες, η Apple στρέφεται στην συνεργασία με την Synaptics για να δημιουργήσει την απαραίτητη τεχνολογία.

     

    σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles