17.6 C
Athens
Thursday, April 18, 2024
More

    Αν ζείτε στην Κίνα τότε μπορείτε σχετικά εύκολα και πολύ φτηνά να αναβαθμίσετε την μνήμη του iPhone σας

    Είναι πασίγνωστο ότι στην μαύρη αγορά της Κίνας, μπορεί να βρει κανείς από όργανα μεταμόσχευσης ως πιστά αντίγραφα Luis Vuitton. Για οπαδούς της Apple που έχουν ξεμείνει από ρευστό  υπάρχει επίσης και μια ανθούσα παρα αγορά για “αναβαθμίσεις” iPhone.

    Με περίπου 100$ μπορεί κάποιος να αναβαθμίσει το 16GB iPhone του στα 128GB !!! Αυτό είναι κάτι φανταστικό για τους Κινέζους καταναλωτές που δυσκολεύονται ούτως ή άλλως να αγοράσουν το 16GB στα 700$, πολύ περισσότερο για τα μεγαλύτερα μοντέλα.

    black_market_upgrade002-780x495

    Οι “αναβαθμίσεις” αυτές που γίνονται από την “πίσω πόρτα”, αναφέρθηκαν στο China Realtime που αποτελέι blog της WSJ. Από κανονικά καταστήματα ως και online services οι Κινέζοι μπορούν να βρουν επισκευαστές που ευχαρίστως θα τους αναβαθμίσουν τον εσωτερικό τους χώρο.

    black_market_upgrade001

    Ως γνωστό η Κίνα αποτελεί τεράστιο μερίδιο πωλήσεων της Apple, και τέτοιες ειδήσεις μόνο χαρούμενη δεν την κάνουν… Οι επιτήδειοι επισκευαστές έχουν βρεί τρόπο να κλωνοποιούν τα serial numbers και τους κωδικούς κατά την “αναβάθμιση”. Βέβαια σε κάθε τέτοια εγχείριση καλό είναι να γνωρίζουν οι χρήστες ότι χάνουν κάθε εγγύηση. Προς το παρών μόνο τα iPhone 6 & 6s έχουν αναφερθεί στο blog.

     

    σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles