14.8 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Το Netflix θα αυξήσει τις συνδρομές του σε όλα τα πακέτα προβολής

    Το Netflix αυξάνει τις τιμές σε όλα τα πακέτα προβολής του από 13% έως 18%, σημειώνοντας τη μεγαλύτερη αύξηση τιμών μέχρι σήμερα. Οι νέοι συνδρομητές θα υπόκεινται στις υψηλότερες τιμές κατευθείαν, ενώ τα ήδη μέλη του Netflix θα δουν τη νέα τιμολόγηση να πραγματοποιείται μέσα στους επόμενους τρεις μήνες.

    Το CNBC αναφέρει ότι το χαμηλότερο επίπεδο των $8 θα κοστίσει τώρα $9, ενώ τα πακέτα των $11 και $14 θα αυξηθούν στα $13 και $16. Το Netflix δεν πάει πολύς καιρός που αύξησε σε κάποιες χώρες, τις τιμές των δύο υψηλότερων πακέτων από το 2017.

    “Αλλάζουμε τις τιμές από καιρό σε καιρό καθώς συνεχίζουμε να επενδύουμε σε περισσότερη ψυχαγωγία και να βελτιώνουμε τη συνολική εμπειρία στο Netflix”, ανέφερε η εταιρία σε μια δήλωση στο CNBC.

    Ως εταιρία κολοσσός στον χώρο του streaming, έχει ξοδέψει δισεκατομμύρια δολάρια για το περιεχόμενό του, και τις αποκλειστικότητες, που περιλαμβάνουν δημοφιλείς τίτλους όπως το “Orange is the new Black”, “House of Cards” και “Stranger Things”. Το Netflix έχει τονίσει πολλές φορές πόσο σημαντικός είναι ο αρχικός προγραμματισμός για να παραμένει κανείς ανταγωνιστικός. Τον περασμένο Οκτώβριο, η εταιρεία δήλωσε ότι θα ξοδέψει άλλα $2 δις για να χρηματοδοτήσει «γενικούς εταιρικούς σκοπούς, οι οποίοι μπορεί να περιλαμβάνουν εξαγορές περιεχομένου, παραγωγή και ανάπτυξη, δαπάνες κεφαλαίου, επενδύσεις, κεφάλαια κίνησης και πιθανές εξαγορές και στρατηγικές συναλλαγές». Εκθέσεις ανέφεραν επίσης πέρυσι ότι το Netflix δοκιμάζει ένα ακριβότερο πακέτο “Ultra”, καθώς και ένα πολύ οικονομικό πακέτο σε ορισμένες περιοχές.

    Αυτή η αύξηση των τιμών έρχεται και σε μια εποχή που το Netflix λαμβάνει δίκαιη αναγνώριση τόσο για τις αποκλειστικές σειρές δικής της παραγωγής όσο και για τις ταινίες της. Η εταιρία έχει οκτώ υποψηφιότητες BAFTA για φέτος και έχει κατακτήσει την Χρυσή Σφαίρα για τις αρκετές προβολές της όπως η ταινία “Kominsky Method”,”Bodyguard”, καθώς και για την ταινία “Roma” του Alfonso Cuarón.

    Όλα αυτά και την στιγμή που και επίσημα το Netflix έκοψε τους δεσμούς με το App Store της Apple μιας και δεν θα μπορεί πλέον, όπως σας είχαμε αναφέρει, κάποιος να ανανεώσει την συνδρομή του μέσω iOS και όπως όλα δείχνουν λίγο πριν η Apple ανακοινώσει και επίσημα την δική της συνδρομητική streaming υπηρεσία.

    Η νέα τιμολόγηση επηρεάζει τους συνδρομητές των Η.Π.Α. καθώς και δεκάδες χώρες της Λατινικής Αμερικής όπου η εταιρεία χρεώνει σε δολάρια ΗΠΑ. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση προς το παρόν για τυχόν αυξήσεις στις συνδρομές.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles