16.1 C
Athens
Saturday, April 27, 2024
More

    Το iPhone 6s Plus καλύτερο και από το Sony Xperia Z5 σε κάμερα τεστ

    iphone-6s-plus-outsnaps-sony-xperia-z5-in-camera-tests-image-cultofandroidcomwp-contentuploads201510iPhone-6s-vs-Xperia-Z5-780x401

    Το Xperia Z5 της Sony έχει μια από τις καλύτερες κάμερες που μπορεί κάποιος να βρει σε μια smartphone συσκευή σύμφωνα με τους ειδικούς του DxOMark — τα πράγματα όμως μπορεί σύντομα να αλλάξουν.

    Σε μια σειρά από τεστ υπό πραγματικές συνθήκες η 23 megapixel κάμερα του Z5 χάνει από την 12 megapixel κάμερα που έχει το νέο iPhone 6S Plus.

    Σίγουρα η ναυαρχίδα της Sony έχει μια σειρά από πλεονεκτήματα όπως το γεγονός της γρηγορότερης εναλλαγής εστίασης όταν κάνει κάποιος λήψεις βίντεο ή την δυνατότητα λήψης καλύτερων selfies με καλύτερο φωτισμό και πιο ακριβή χρώματα. Το iPhone 6S Plus όμως κερδίζει στα selfies σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

    Στην οπίσθια κάμερα οι λήψεις του 6S Plus δίνουν πιο φωτεινές εικόνες και μεγαλύτερη ζωντάνια αν και το Z5 της Sony εξαιτίας του φακού του μπορεί να περιέχει περισσότερες πληροφορίες στο πλαίσιο της εικόνας και φυσικά τα περισσότερα megapixel του δίνουν καλύτερη δυνατότητα σε λήψεις όταν κάποιος κάνει zoom.

    Δείτε περισσότερα για αυτό το συγκριτικό παρακάτω:

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles