18.2 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Το iPhone 6s κερδίζει μια $3,000 Nikon DSLR σε μια 4K βίντεο μάχη

    Nikon_D750_01-780x520

    Δεν αποτελεί μυστικό ότι το iPhone 6S έχει μια πάρα πολύ καλή κάμερα, αλλά τι σύγκριση μπορεί να έχει με μια επαγγελματική DSLR κάμερα όπως η Nikon D750;

    Ένα πρόσφατο συγκριτικό βίντεο συγκινεί τις ικανότητες των δύο στην καταγραφή 4K βίντεο και προς μεγάλη έκπληξη πολλών το iPhone 6S κερδίζει.

    Δείτε το βίντεο παρακάτω:

    Το παραπάνω βέβαια δεν σημαίνει πως μια κάμερα σαν την Nikon D750 δεν έχει κάποια αξία. Οι 4K λήψεις αποτελεί ένα έξτρα μόνο χαρακτηριστικό της όπως και σε αυτή του iPhone. Επίσης είναι ευκολότερο να αλλάξει κάποιος έναν φακό σε μια Nikon κάμερα.

    Τέλος για να είμαστε αντικειμενικοί η λήψη έγινε κάτω από ιδανικές συνθήκες και χωρίς να υπάρχει πρόβλημα χαμηλού φωτισμού.

    Συμπερασματικά πάντως είναι εντυπωσιακό αν μη τι άλλο το πόσο καλή είναι η κάμερα του iPhone 6S. Πριν 10 μόλις χρόνια συσκευές που αποκαλούσαμε smartphones μπορούσαν να κάνουν λήψη μόνο χαμηλής ανάλυσης φωτογραφιών και βίντεο.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles