21 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Το iPhone 15 φημολογείται ότι θα εξακολουθεί να διαθέτει μόντεμ Qualcomm 5G καθώς η Apple συνεχίζει να εργάζεται σε προσαρμοσμένο τσιπ

    Η σειρά iPhone 15 θα συνεχίσει να διαθέτει μόντεμ Qualcomm 5G, σύμφωνα με σημερινή αναφορά του DigiTimes, καθώς η ανάπτυξη στην Apple σε ένα εξατομικευμένο τσιπ συνεχίζεται.

    Η Apple αναπτύσσει επί του παρόντος ένα εσωτερικό μόντεμ 5G που στοχεύει να αντικαταστήσει τα τσιπ Snapdragon 5G της Qualcomm μέσα στα επόμενα χρόνια. Η σημερινή έκθεση αναφέρει ότι η TSMC θα είναι ο κύριος προμηθευτής του τσιπ Qualcomm 5G για χρήση στη σειρά iPhone 15‌, χρησιμοποιώντας τη διαδικασία 5nm και 4nm.

    Η σειρά iPhone 14 περιλαμβάνει το μόντεμ Snapdragon X65, το οποίο βοηθά στη βελτίωση των ταχυτήτων 5G και της διάρκειας ζωής της μπαταρίας. Το iPhone 15 φημολογείται ότι περιλαμβάνει το πιο προηγμένο τσιπ X70, το οποίο διαθέτει δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης για μεγαλύτερες μέσες ταχύτητες, βελτιωμένη κάλυψη, καλύτερη ποιότητα σήματος, χαμηλότερη καθυστέρηση και έως και 60% βελτιωμένη απόδοση ισχύος.

    Οι αναφορές αρχικά πρότειναν ότι η Apple θα έκανε τη μετάβασή της στα εσωτερικά μόντεμ 5G το συντομότερο το 2023, αλλά οι επακόλουθες αναφορές πρότειναν ότι η Apple είχε «αποτύχει» στην ανάπτυξη του τσιπ και θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί μόντεμ Qualcomm για το άμεσο μέλλον.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.