20.5 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Η εφαρμογή Apple TV φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει στο Android

    Η Apple σχεδιάζει να κάνει την εφαρμογή Apple TV διαθέσιμη για smartphone Android, σύμφωνα με τον χρήστη του Twitter ShrimpApplePro, ο οποίος διέρρευσε με ακρίβεια τη σχεδίαση υλικού Dynamic Island του iPhone 14 Pro και το κουτί της συσκευής. Ο leaker ισχυρίζεται ότι η Apple δοκιμάζει την εφαρμογή εσωτερικά και σχεδιάζει να την κυκλοφορήσει σύντομα, αλλά δεν παρείχε συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο.

    Με την εφαρμογή Apple TV, οι χρήστες smartphone Android θα έχουν έναν πιο βολικό τρόπο πρόσβασης στην υπηρεσία ροής Apple TV+, αντί να χρειάζεται να βασίζονται στο tv.apple.com στον ιστό. Η εφαρμογή θα παρέχει επίσης στους χρήστες Android πρόσβαση στο MLS Season Pass το επόμενο έτος. Στο οικοσύστημα Android, η εφαρμογή Apple TV περιορίζεται επί του παρόντος σε συσκευές ροής που υποστηρίζονται από το λειτουργικό σύστημα Android TV, συμπεριλαμβανομένου του Chromecast με Google TV.

    Άλλες συσκευές που δεν ανήκουν στην Apple και έχουν την εφαρμογή Apple TV περιλαμβάνουν τα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series S, Xbox Series X, Roku και Amazon Fire TV, τηλεοράσεις Roku και επιλεγμένες έξυπνες τηλεοράσεις από την LG, τη Samsung, τη Sony και Vizio. Η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την χρήση της Apple TV+, αγορά ή ενοικίαση τηλεοπτικών εκπομπών και ταινιών από το iTunes Store και πολλά άλλα.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.