16.8 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Η Samsung δίνει προτεραιότητα στην ανάπτυξη οθονών OLED για το φημολογούμενο iPad Pro 2024

    Η Samsung δίνει προτεραιότητα στην ανάπτυξη οθονών OLED που σκοπεύει να χρησιμοποιήσει η Apple σε επερχόμενα μοντέλα iPad, σύμφωνα με σημερινή έκθεση του The Elec.

    Σύμφωνα με την έκθεση, η Samsung έχει δώσει προτεραιότητα στην ανάπτυξη ενός συγκεκριμένου τύπου οθόνης που χρησιμοποιεί δύο διαδοχικά πάνελ OLED, κάτι που σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει η Apple στα μελλοντικά μοντέλα iPad και Mac. Η ιεράρχηση αυτού του τύπου οθόνης σημαίνει ότι ο τεχνολογικός γίγαντας της Νότιας Κορέας θα επικεντρωθεί λιγότερο στην ανάπτυξη οθονών OLED πλήρους κοπής, οι οποίες χρησιμοποιούν μόνο ένα στρώμα OLED, σύμφωνα με το The Elec.

    Η Samsung είναι ο κύριος προμηθευτής οθονών της Apple και προμηθεύει την εταιρεία με οθόνες OLED για μοντέλα iPhone υψηλής τεχνολογίας από το 2017. Άλλα προϊόντα, όπως το iPhone SE, το Mac και το iPad, εξακολουθούν να χρησιμοποιούν οθόνες LCD και τεχνολογία mini-LED σε επιλεγμένα προϊόντα.

    Η Apple αναμένεται να κυκλοφορήσει το πρώτο OLED iPad Pro το 2024 σε μεγέθη 11 ιντσών και 12,9 ιντσών, σύμφωνα με τον αξιόπιστο αναλυτή οθόνης Ross Young. Επίσης, το 2024, η Apple φημολογείται επίσης ότι θα φέρει την τεχνολογία οθόνης OLED στο Mac με ένα MacBook Air 13 ιντσών.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.