18.5 C
Athens
Tuesday, April 30, 2024
More

    Το 3D Touch θα δουλεύει σε iPhone 6S/6S Plus με προστασία οθόνης

    3d-touch-iphone-6s-press

    Σίγουρα όπως θα έχετε καταλάβει στις μέρες, με τον καλό ή τον άσχημο τρόπο, το πιο ακριβό ανταλλακτικό ενός τελευταίας γενιάς smartphone είναι η οθόνη του.

    Οι προστατευτικές ζελατίνες αλλά ακόμη πιο σημαντικά τα tempered glass – γυαλί προστασίας είναι κάτι περισσότερο από αναγκαία να προστεθούν άμεσα στην οθόνη της συσκευής σας!

    Με την παρουσίαση λοιπόν της τεχνολογίας 3D Touch των νέων iPhones πολλοί ήταν εκείνοι που άμεσα αναρωτήθηκαν αν ο αισθητήρας της οθόνης θα αναγνώριζε την πίεση του δαχτύλου το ίδιο καλά αν ο χρήστης της συσκευής είχε επιλέξει μια από τις προαναφερθείσες προστασίες.

    Μέσα σε αυτούς και η 3D Techtronics που έστειλε ένα email στον Schiller ρωτώντας τον αυτό ακριβώς.

    Η απάντηση του Schiller ήταν άμεση και συγκεκριμένα απάντησε πως “Ναι οι οθόνες προστασίας που θα ακολουθήσουν τις οδηγίες της Apple δεν θα δημιουργήσουν πρόβλημα στο 3D Touch της συσκευής”

    Η εν λόγω απάντηση δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο Apple μιας και ενώ επιβεβαιώνει πως μια τέτοια λύση για την προστασία της οθόνης δεν θα δημιουργήσει πρόβλημα αφήνει ένα ανοιχτό παράθυρο για κάποιες προστασίες οθόνες που ίσως να μην είναι συμβατές με την τεχνολογία 3D Touch από κατασκευαστές που δεν θα έχουν ακολουθήσει τις οδηγίες της εταιρείας.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,700SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles