13.9 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Δείτε το νέο trailer της πολυαναμενόμενης ταινίας για τον Steve Jobs

    Screen Shot 2015-09-17 at 8.13.46 PM

    Το νέο και μάλλον τελικό πλήρες trailer της επερχόμενης βιογραφικής ταινίας για τον Steve Jobs έγινε διαθέσιμο από την Universal.

    Στο trailer βλέπουμε πολλές μικρές σκηνές συνδυασμένες με ηλεκτρονική μουσική και μια σειρά από διαχωρισμένες οθόνες που μας δείχνουν τις τρεις εποχές της ζωής του Steve Jobs.

    H ίδια η ταινία ρίχνει μια σοβαρή ματιά στην ζωή του μεγάλου άνδρα της Apple που τον υποδύεται ο Michael Fassbender. Αρχικά έχουμε την επίσημη παρουσίαση του Macintosh το 1984, μετά η ταινία μας μεταφέρει μερικά χρόνια μετά όπου και έχουμε την παρουσίαση της νέας εταιρείας του Jobs, Next, μετά την φυγή του από την Apple και τέλος έχουμε την επιστροφή του Jobs στην Apple με την παρουσίαση του πρώτου iMac το 1998.

    Το σενάριο της ταινίας το υπογράφει ο Aaron Sorkin, και είναι βασισμένο στην επίσημη βιογραφία του Steve Jobs από τον  Walter Isaacson. Πέρα από τον Fassbender, “Steve Jobs” συναντούμε τον Seth Rogen στον ρόλο του Steve Wozniak, μαζί με την  Kate Winslet στο ρόλο της Joanna Hoffman ενώ ο Jeff Daniels υποδύεται τον John Sculley.

    Δείτε το νέο trailer παρακάτω:

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles