21.8 C
Athens
Tuesday, April 23, 2024
More

    Το νεότερο βίντεο του Apple TV+ για το "Servant" δείχνει πως η παρουσίαση του φαγητού στην σειρά είναι βασικό συστατικό της πλοκής της

    Η Apple στο νεότερο promoting της για την σειρά Servant του Apple TV+ κάνει promoting το φαγητό….

    Με ένα νέο βίντεο στο YouTube η εταιρεία παρουσιάζει πως το φαγητό είναι ένα βασικό συστατικό της πλοκής της ιστορίας. Σε αυτό βλέπουμε τον Toby Kebbell ο οποίος υποδύεται τον Sean στην σειρά καθώς και τον σκηνοθέτη M. Night Shyamalan να αναφέρουν πως τα πιάτα και οι σκηνές με το φαγητό στην σειρά είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με τα συναισθήματα των χαρακτήρων σε κάθε επεισόδιο και όχι μόνο.

    Το Servant που ήδη έχει ανανεωθεί και για 2η σεζόν από την Apple αντιμετωπίζει αυτή την στιγμή μια δικαστική διαμάχη μιας και η σκηνοθέτης και δημιουργούς του The Truth About Emanuel κατηγορεί τον M. Night Shyamalan πως έχει αντιγράψει το σενάριο και πως μόνο πρωτότυπο δεν είναι τονίζοντας μάλιστα τις πολλές ομοιότητες με την δική της ταινία (σε αυτή υπάρχει και εκεί μια μητέρα που θρηνεί καθώς και μια κούκλα μωρό που την χρησιμοποιούν ως φάρμακο για την άτυχη αυτή γυναίκα).

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles