22.4 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Τι δείχνει η νέα φωτογραφία του υποτιθέμενου iPhone 7 που διέρρευσε

    iPhone-7

    Οι γραμμές κεραίας στην οπίσθια πλευρά του σασί του iPhone – για πολλούς κάτι ιδιαίτερα μη καλαίσθητο – υπάρχουν για κάποια χρόνια τώρα. Μια νέα φωτογραφία όμως που διέρρευσε μιας Apple συσκευής από τα εργοστάσια της Foxconn δείχνει πως η Apple ίσως σύντομα να το αλλάξει αυτό.

    Όπως συνηθίζει η Apple η επερχόμενη ναυαρχίδα της θα κάνει την εμφάνιση της τον Σεπτέμβριο. Πέρα από τον ανασχεδιασμό στο σασί οι φήμες θέλουν την συσκευή να έχει στερεοφωνικά ηχεία, έναν smart connector, ένα διπλό σύστημα κάμερας και τέλος αφαίρεση της θύρας 3.5 mm των ακουστικών.

    Αυτές οι αναβαθμίσεις δεν φαίνονται στην φωτογραφία που διέρρευσε βέβαια μιας και το σασί είναι καλυμμένο η ιδέα όμως της αφαίρεσης των γραμμών της κεραίας στην οπίσθια πλευρά σίγουρα είναι κάτι που θα αρέσει σε πολλούς. Αν τελικά το καταφέρει αυτό η Apple τότε μάλλον θα έχει να κάνει αυτό και με ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που κατέθεσε νωρίτερα φέτος όπου και περιγράφει ένα νέο υλικό που επιτρέπει στα ασύρματα σήματα να ταξιδεύουν πιο εύκολα από και προς της συσκευή.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles