14.8 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    To τελευταίο θύμα του Bendgate: Galaxy Note 4 [Video]

    Screen-Shot-2014-10-08-at-19.01.45-940x474

    Τα smartphones που είναι κατασκευασμένα από μέταλλο είναι σαφώς ομορφότερα από τα αντίστοιχα πλαστικά άλλά όπως έχουμε τονίσει το μειονέκτημα των πρώτων είναι πως με την ανάλογη πίεση μπορούν να λυγίσουν.

    Όχι το bendgate δεν αφορά μόνο το iPhone 6 Plus αλλά και το νέο Galaxy Note 4 το πρώτο Phablet της Sasmung που έχει μέταλλο στο σασί του. Ναι και αυτό θα λυγίσει αν δεν είστε προσεκτικοί.

    Απόδειξη για τα παραπάνω για ακόμη μια φορά ο Lewis Hilsenteger του Unbox Therapy που το bend test που έκανε πριν λίγο καιρό στο YouTube έγινε viral και σημείωσε 53 εκατομμύρια views!! To περσινό Galaxy Note 3 ήταν από τις λίγες συσκευές που δεν λύγισαν στα χέρια του αν και όπως γνωρίζεται είναι εξ ολοκλήρου από πλαστικό.

    Το Note 4 είναι και αυτό πλαστικό αλλά για πρώτη φορά η Samsung πρόσθεσε ένα μεταλλικό περίγραμμα στην συσκευή.

    Όπως θα δείτε και στο βίντεο παρακάτω το Galaxy Note 4 λυγίζει, λιγότερο δραματικά από το iPhone 6 Plus, αλλά λυγίζει και σε αντίθεση με το Note 3 παραμένει σε αυτή την κατάσταση χωρίς να επανέρχεται. Αν κάποιος είναι προσεκτικός μπορεί να το επαναφέρει στην αρχική του μορφή αλλά φυσικά αυτό δεν είναι κάτι που θα κάνουν οι χρήστες.

    Όπως αναφέρει και ο Hilsenteger στο τέλος του βίντεο του σχεδόν όλα τα smartphones λυγίζουν αν ασκηθεί πάνω τους δύναμη με αυτά που είναι κατασκευασμένο από μέταλλο να θέλουν λιγότερη σε αντίθεση με τα πιο ανθεκτικά από πλαστικό. Το σημαντικό είναι να θυμάστε πως κάτω από φυσιολογική χρήση ένας προσεκτικός χρήστης δεν θα δει την συσκευή του να λυγίζει από το πουθενά σε καμιά περίπτωση.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles