13.7 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Μπορείτε πλέον να προστατέψετε το OneDrive με το Touch ID

    OneDrive-Apple

    Η Microsoft χθες έκανε μια μικρή αλλά σημαντική αναβάθμιση στην OneDrive cloud εφαρμογή αποθήκευσης της τόσο για το iPhone όσο και για το iPad. Η αναβαθμισμένη εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να κλειδώσουν περιεχόμενο του OneDrive ενώ παράλληλα επιτρέπετε και η χρήση του Touch ID στα iPhone 5S, iPhone 6 και 6 Plus.

    To νέο λοιπόν OneDrive έφτασε στην έκδοση 4.5.1 είναι δωρεάν για να το κατεβάστε από το App Store και πέρα από την παραπάνω νέα λειτουργία επίσης η νέα έκδοση φέρνει καλύτερη οργάνωση στου φακέλους σας καθώς και βελτιώσεις και διορθώσεις κάποιων σφαλμάτων.

    Το Touch ID λοιπόν μπορεί χρησιμοποιηθεί για να κάνετε sign in στην εφαρμογή ενώ για να αποτρέψετε από κάποιον τρίτο να αλλάξει τους φακέλους σας μπορείτε πλέον να προσθέσετε και ένα μοναδικό PIN για τον καθένα.

    OneDrive-4.5.1-for-iOS-iPhone-screenshot-001

    Τέλος  το OneDrive έχει αναβαθμιστεί και στον τομέα των γραφικών μιας και η Microsoft έκανε τις απαραίτητες αλλαγές για να το κάνει πλήρως συμβατό με τις νέες και μεγαλύτερες οθόνες των iPhone 6 και 6 Plus.

    OneDrive 4.5.1 changelog:

    • Pin code and Touch ID support (Touch ID requires iOS 8)
    • Sort files and folders
    • Bug fixes and stability improvements

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles