21 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Πτώση τιμής πώλησης του Apple Watch και παρουσίαση νέων bands

    Screen-Shot-2016-03-21-at-1.29.11-PM

    Κατά την έναρξη του event της Apple με ονομασία ‘Let us loop you in’ κάποια από τα μέλη του board της Apple, ξεκίνησε να μιλάει για κάποια στατιστικά και υπηρεσίες της εταιρείας, ενώ σύντομα ακολούθησε κάποια παρουσίαση μικρή για το Apple Watch.

    Παράλληλα με την μείωση τιμών πώλησης του Apple Watch, η εταιρεία παρουσίασε και νέα bands για το smartwatch της Apple, στα οποία χρησιμοποίησε νέα υλικά και νέα χρώματα για την κατασκευή τους.

    Μια νέα μείωση στην τιμή και νέες παραμετροποιήσεις

    Όπως αναφέραμε και παραπάνω, η Apple «ρίχνει» τις τιμές για τα Apple Watch Sport. Ωστόσο, δεν υπάρχουν νέα μοντέλα για παρουσίαση. Τα ήδη υπάρχοντα μοντέλα θα ξεκινούν πλέον από τα $299 αντί για $349. Η νέα αυτή μείωση των τιμών έγινε με βασικό σκοπό να μπορέσει η Apple να προσεγγίσει ακόμη περισσότερους χρήστες και καταναλωτές.

    Παράλληλα, η Apple έκανε λόγο και για τα νέα bands των Apple Watch, μέσα στα οποία συμπεριλαμβάνεται και το ολοκαίνουριο woven nylon band, το οποίο είναι 4 φορές πιο ενισχυμένο σε σχέση με άλλα αντίστοιχα. Από την άλλη, παρουσίασε τα Space Black stainless steel Milanese Loop band προκειμένου να μπορέσει εύκολα να φορεθεί με το μαύρο stainless steel Apple Watch, ενώ τέλος παρουσίασε και κάποια ακόμη χρώματα για το δημοφιλές και εύκολα προσεγγίσιμο στην τιμή, Sport band.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles