13 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Ο Jeff Williams παρουσίασε το CareKit

    efc44fc2-21c1-497b-96c6-d34eab302d0c

    Μετά το περιβάλλον η Apple εστίασε σήμερα επί σκηνής στις πλατφόρμες των Health και ResearchKit.

    Ο Williams ανέφερε πως το ResearchKit έχει κάνει ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα και μάλιστα μια μελέτη για την ασθένεια του Parkison που βασίστηκε σε αυτή την πλατφόρμα είχε τεράστια συμμετοχή μέσα σε μόλις 24 ώρες.

    Εν συνεχεία ο Williams παρουσίασε το CareKit – Ουσιαστικά έχουμε έναν tracker συμπτωμάτων που μετράει πως μια θεραπεία και φροντίδα μετά την εγχείρηση επηρεάζει την υγεία ενός ασθενή.

    H πρώτη εφαρμογή για το CareKit έχει να κάνει με την ασθένεια του Parkison. Οι γιατροί θα μπορούν να την χρησιμοποιούν με τους ασθενείς για να έχουν ακόμη μια καλύτερη εικόνα της θεραπείας τους αλλά και της χορήγησης φαρμάκων.

    Το CareKit θα είναι ανοιχτό για developmet στους προγραμματιστές από τον Απρίλιο.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles