20.9 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Νέα διαρροή της πλάτης του iPhone 6 σε υψηλής ανάλυσης φωτογραφία

    iphone6-cam

    Νέες φωτογραφίες του iPhone 6 έκαναν το γύρω του διαδικτύου σήμερα προερχόμενες από τον γνωστό πλέον σε leaks της Apple Sonny Dickson. Στις νέες φωτογραφίες έχουμε την πλάτη του επερχόμενου iPhone 6. O Dickson αναφέρει πως αυτές οι φωτογραφίες ήρθαν στην κατοχή από πηγή κοντά στο εν λόγω εξάρτημα και πως φαίνεται να είναι αυθεντικές.

    Η πρώτη φωτογραφία που φαίνεται παραπάνω μας παρουσιάζει σε κοντινή απόσταση την κάμερα της συσκευής που φαίνεται να έχει μια μικρή διαφορά από την επιφάνεια, ένα κυκλικό τονικό φλας, το μικρόφωνο και το Apple λογότυπο.

    Αν και η αλήθεια είναι πως αυτές οι φωτογραφίες μπορεί να είναι ψεύτικές οι φυσικές λεπτομέρειες τους θα απαιτούσαν κάποιον να ασχοληθεί εκτενώς για να δημιουργήσει ακόμη και τις γρατσουνιές που παρατηρούνται.

    Στην δεύτερη φωτογραφία έχουμε μια πλήρη εικόνα του πάνελ με τον σχεδιασμό του να είναι ακριβώς ο ίδιος με τις προηγούμενες φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει τον τελευταίο καιρό.

    Δεν αποκλείεται λοιπόν το ενδεχόμενο σε καμιά περίπτωση πως έχουμε κάτι αυθεντικό και ότι έτσι θα είναι η πλάτη του iPhone 6 που θα μας παρουσιάσει η Apple στις 9 Σεπτεμβρίου.

    iphone6-back

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles