17.4 C
Athens
Saturday, April 27, 2024
More

    Οι νέοι Intel Broadwell επεξεργαστές μπορεί να λεπτύνουν τα MacBook Air στα 9mm

    MacBook-Air-vs-MacBook-pro-Retina-2013-sunlight-640x436

    Η φημολογία της Apple τους τελευταίους μήνες είναι απίστευτα έντονη και μέρος αυτής έχει να κάνει με την κυκλοφορία ενός λεπτότερου MacBook Air με μια οθόνη Retina. H νέα σειρά επεξεργαστών της Intel ίσως είναι ένα μεγάλο κομμάτι του παζλ που έλειπε για να γίνει το παραπάνω πραγματικότητα.

    Τα νέα Intel Broadwell chips σημειώσαν μεγάλες καθυστερήσεις εξαιτίας προβλημάτων στην παραγωγή τους αλλά χθες η Intel επιτέλους τα παρουσίασε δηλώνοντας πως η νέα αρχιτεκτονική τους των 14-nanometer θα δώσουν μεγάλες αποδόσεις καλύτερες από αυτές των Haswell Core i3, i5, και i7 επεξεργαστών, ενώ συνάμα θα είναι οικονομικοί σε θέματα ενέργειας. Το γεγονός αυτό σημαίνει πως ο Ive θα μπορεί να μας παρουσιάσει ένα MacBook Air με πάχος μόλις 9mm.

    To φυσικό μέγεθος των Broadwell είναι ένα σημαντικό στοιχείο για την μείωση αυτή αλλά επίσης και το Core M chip μπορεί να λειτουργεί σε μικρότερες θερμοκρασίες κάτι που θα μπορούσε να σημαίνει πως η Apple μπορεί να κατασκευάσει ένα MacBook Air χωρίς ανεμιστήρες.

    Το μόνο που μένει είναι να ξεκαθαρίσει η εικόνα του αν τα Core M chips των Broadwell μπορούν να έχουν την ισχύ που χρειάζεται μια Retina οθόνη.

    Οι νέοι επεξεργαστές της Intel αναμένονται να γίνουν διαθέσιμοι στην αγορά προς το τέλος του χρόνου.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles