22.4 C
Athens
Tuesday, April 16, 2024
More

    Μπορεί η Fitbit να είχε περισσότερες πωλήσεις τα Χριστούγεννα από το Apple Watch;

    960-90e69a6d2ad189b222ac1998abe63aea-is-the-fitbit-surge-another-competitor-to-apple-watch

    Μπορεί η Fitbit να θεωρεί το Apple Watch ως μια απειλή αλλά ίσως αυτές τις εορτές το smartwatch της Apple τελικά να μην κατάφερε να ξεπεράσει τους activity trackers της εταιρείας.

    Όπως όλα δείχνουν το Fitbit Surge σημειώσε πολύ μεγάλες πωλήσεις την περιόδο των Χριστουγέννων σε σήμειο μάλιστα που ίσως να ξεπέρασε στην Αμερική ακόμη και τις πωλήσεις του Apple Watch για την ίδια περιόδο.

    Η Fitbit δεν έκανε κάποιο σχόλιο ακόμη για τις πωλήσεις που σημειώσαν οι activity trackers της αλλά όπως τονίζει η QZ  η iOS εφαρμογή της εταιρείας εκτοξεύτηκε στην νούμερο 1 θέση στην λίστα του App Store στις 25 Δεκεμβρίου κάτι το οποίο σημαίνει πως πολλές συσκευές της εταιρείας ενεργοποιήθηκαν αυτή την περιόδο.

    Σε σύγκριση τώρα με τις πωλήσεις του Apple Watch είναι δύσκολο κάποιος να βγάλει ένα ασφαλές συμπέρασμα. Η Apple ακόμη δεν δίνει στην δημοσιότητα τις πωλήσεις του smatwatch της ενώ η Apple Watch εφαρμογή είναι ενσωματωμένη μέσα στο iOS 9 και έτσι είναι αδύνατο να καταλάβει κάποιος πόσες συσκευές Apple Watch έχουν ενεργοποιηθεί.

    Το μόνο σίγουρο είναι και με βάση τα παραπάνω πως η Fitbit τα κατάφερε και φέτος πολύ καλά στον χώρο των activity trackers στην Αμερική τουλάχιστον.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles