22.4 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Η Apple ζητάει επιπλέον $180 εκατομμύρια σε αποζημιώσεις από την Samsung

    apple-samsung-iphone-galaxy-patent-war-940x626

    Παρά το γεγονός ότι η Samsung θα μεταφέρει τον δικαστικό αγώνα με την Apple για την διαμάχη των πατεντών στο ανώτατο δικαστήριο, μην δίνοντας τα $548 εκατομμύρια στην Apple, η δεύτερη συνεχίζει την επίθεση στον Κορεατικό κολοσσό.

    Ως “χριστουγεννιάτικο” λοιπόν δώρο η Apple ζητάει επιπλέον $180 εκατομμύρια σε ζημιές που έχει υποστεί για αυτό το θέμα από την Samsung.

    Την παραμονή των Χριστουγέννων η Apple ετοίμασε την νέα μήνυση με το νέο ποσό που αναζητεί και που θεωρητικά θα προσθεθεί στο ήδη υπάρχον των $548 εκατομμυρίων που η Samsung έπρεπε να είχε πληρώσει το 2012.

    Με αυτό τον τρόπο η Apple προσπαθεί να σφίξει και άλλο τον δικαστικό κλοιό γύρω από το θέμα της καταπάτησης των πατεντών της από την Samsung.

    Φυσικά η Samsung σε αυτή την νέα μήνυση αναμένετε να αντιδράσει για ακόμη μια φορά και να προσπαθήσει να καθυστερήσει οποιαδήποτε πληρωμή για τα επόμενα τουλάχιστον χρόνια.

    Ο δικαστικός αγώνας λοιπόν μεταξύ των δύο εταιρείων φαίνεται πως τελειώμο δεν θα έχει ούτε μέσα στο 2016.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles