16.7 C
Athens
Saturday, May 4, 2024
More

    Κάποιοι iPad Pro χρήστες κάνουν παράπονα πως το Magic Keyboard οδηγεί σε μεγάλη κατανάλωση της μπαταρίας του

    Το iPad Magic πληκτρολόγιο έχει δεχτεί αντικειμενικά πολύ θετικές κριτικές τόσο για την εργονομία του, το trackpad του αλλά και την φανταστικά απόκριση του μεταξύ άλλων. Η Apple έφερε αυτό το αξεσουάρ μαζί με τα 2020 iPad Pro.

    Κάποιοι χρήστες όμως έχουν ξεκινήσει να κάνουν παράπονα για το θέμα της αυτονομίας. Μια μερίδα χρηστών του Magic Keyboard έχουν παρατηρήσει πως η αυτονομία του iPad πέφτει πολύ γρήγορα όταν χρησιμοποιούν το πληκτρολόγιο και είναι ενεργοποιημένος και ο οπίσθιος φωτισμός του. Κάποια μάλιστα αναφέρουν πως έχουν θέματα με την αυτονομία ακόμη και όταν το iPad δεν είναι σε χρήση.

    Να υπενθυμίσουμε πως το Magic Keyboard δεν έχει την δική του μπαταρία και χρησιμοποιεί τον Smart Connector για να λάβει ισχύ από την μπαταρία του iPad Pro στο οποίο είναι συνδεμένο.

    Δυστυχώς η Apple επίσημα δεν ανακοινώνει στατιστικά για την αυτονομία της μπαταρίας σχετικά με το Magic Keyboard. Έτσι το τι είναι φυσιολογική κατανάλωση μπαταρίας για αυτό το αξεσουάρ σηκώνει συζήτηση.

    Κάποιοι χρήστες έχουν παρατηρήσει πως τα Magic Keyboard τους παραμένουν αναμένα ακόμη και όταν το iPad στο οποίο είναι συνδεμένα είναι σε κατάσταση ύπνου.

    Φυσικά και χωρίς κάποια επίσημη ανακοίνωση από την Apple κανείς δεν γνωρίζει αν αυτό είναι θέμα με το λογισμικό ή με το hardware ή και με τα δύο.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,700SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles