21.7 C
Athens
Thursday, April 18, 2024
More

    Η Samsung ακυρώνει τις Galaxy Fold παραγγελίες εκτός αν οι καταναλωτές αποφασίσουν να προχωρήσουν….

    Η Samsung ακυρώνει τις παραγγελίες του Galaxy Fold εκτός αν οι καταναλωτές επιβεβαιώσουν ότι θέλουν να προχωρήσουν παρά τα προβλήματα που παρουσίασε η οθόνη της συσκευής και που παρουσιάστηκαν στα review units.

    Η εταιρεία απέστειλε email στους καταναλωτές που έκαναν παραγγελία της συσκευής αναγνωρίζοντας τα προβλήματα που είχαν οι reviewers και αναφέροντας πως αυτόματα θα ακυρώσεις τις παραγγελίες εκτός αν κάποιος από αυτούς αποφασίσει να συνεχίσει με την αγορά του.

    Για αυτούς που θέλουν να προχωρήσουν η Samsung γράφει πως δεν γνωρίζει ακόμη πότε η Galaxy Fold παραγγελία τους θα εκτελεστεί.

    “Κάνουμε πρόοδο βελτιώνοντας το Galaxy Fold έτσι ώστε να ανταποκριθεί στα υψηλά στάνταρ που περιμένετε από εμάς. Αυτό σημαίνει πως δεν μπορούμε αυτή την στιγμή να επιβεβαιώσουμε κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας για την συσκευή”

    Η Samsung λέει πως οι καταναλωτές μπορούν να ακυρώσουν την παραγγελία τους οποιαδήποτε στιγμή πριν την διάθεση της συσκευής στην αγορά και πως αυτόματα θα ακυρώσει όλες τις παραγγελίες μέχρι το τέλος του μήνα εκτός αν ο καταναλωτής επιλέξει διαφορετικά.

    “Αν δεν έχουμε ακούσει από εσένα και δεν έχουμε κυκλοφορήσει την συσκευή μέχρι τις 31 Μαΐου η παραγγελία σου θα ακυρωθεί αυτόματα. Αν δεν θέλεις η παραγγελία σου να ακυρωθεί αυτόματα μπορείς να ζητήσεις να διατηρήσουμε ανοιχτή την παραγγελία σου για να την διεκπεραιώσουμε αργότερα”

    Σε αυτό το email υπάρχει ένα link που αναγράφει “Yes I would like to keep my order”

    H Samsung ανέφερε στο Reuters πως αυτοί οι όροι του email είναι νομικά απαραίτητοι στην Αμερική εξαιτίας της καθυστέρησης στην διάθεση της συσκευής.

    Το Galaxy Fold έκανε πρώτα την εμφάνιση του τον Φεβρουάριο με τις πρώτες παραγγελίες να είχαν προγραμματιστεί για αποστολή στις 26 Απριλίου. Οι ανησυχίες που εκφράστηκαν για την συσκευή αρχικά έκαναν την εταιρεία να κοινοποιήσει ένα τεστ αντοχής που έκανε simulate ένα διάστημα μεγαλύτερο των 5 χρόνων βασικής χρήσης.

    Η αρχική αντίδραση του καταναλωτικού κοινού ήταν θετική με την εταιρεία να αναφέρει πως η συσκευή είχε κάνει sold out σε προ παραγγελίες μέσα σε μια μέρα.

    Δυστυχώς τα πρώτα προβλήματα δεν άργησαν να εμφανιστούν. Οι πρώτοι reviewers ανέφεραν προβλήματα και μάλιστα σοβαρά με την οθόνη. Η Samsung πήρε πίσω τα review units αυτά και ανέφερε πως η διάθεση της συσκευής στην αγορά θα καθυστερούσε τουλάχιστον για ένα μήνα.

    Το iFixit κατάφερε να βρει γιατί υπήρχαν αυτά τα προβλήματα στην οθόνη, μιλώντας για κατασκευαστικό σφάλμα. Το site δέχθηκε να αφαιρέσει την αποσυναρμολόγηση που έκανε στην συσκευή μετά από πιέσεις μεγάλες της Samsung.

    Με ένα κατασκευαστικό σφάλμα, αυτόματη ακύρωση των προ παραγγελιών και χωρίς νέα ημερομηνία διάθεσης όλοι πλέον αναρωτιούνται αν τελικά θα δούμε ποτέ το Galaxy Fold στην αγορά.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles