20.1 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Η Apple κυκλοφόρησε νέα firmware αναβάθμιση για τα AirPods Pro

    Η Apple κυκλοφόρησε μια firmware αναβάθμιση για τα AirPods Pro της. Όπως αναφέρει το MacRumors, η εταιρεία αναβάθμισε το firmware από την έκδοση 2C54 ή 2B588 στην 2D15.

    Ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο τι προσφέρει αυτή η νέα αναβάθμιση. Η Apple δεν δίνει στην δημοσιότητα πληροφορίες για firmware αναβαθμίσεις όπως κάνει με τις αναβαθμίσεις των λογισμικών της και έτσι αυτή η firmware αναβάθμιση παραμένει μυστήριο για όλους.

    Αυτό που εύχονται πολλοί χρήστες είναι πως η νέα αυτή έκδοση θα διορθώσει κάποια θέματα που είχαν με τα AirPods Pro. Κάποιοι χρήστες είχαν πρόβλημα με την λειτουργία του Active Noise Cancellation χαρακτηριστικού ενώ κάποιοι άλλοι ανέφεραν έναν περίεργο θόρυβο από τα ακουστικά όταν τα χρησιμοποιούσαν σε ένα πιο ενεργό περιβάλλον.

    Να τονίσουμε εδώ πως δεν υπάρχει χειροκίνητος τρόπος να αναβαθμίσετε το firmware των AirPods Pro όπως γίνεται με τις άλλες αναβαθμίσεις της Apple. Η αναβάθμιση αυτή γίνεται όταν τα AirPods Pro είναι στην θήκη τους, φορτίζουν και σε κοντινή απόσταση με το iPhone.

    Για να δείτε ποια έκδοση firmware έχουν πάτε από τα Settings > General > About > AirPods > Firmware Version.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles