21.4 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Η Apple αποκαλύπτει την διάρκεια ζωής των συσκευών της

    tomb_sunny-780x521

    Για πόσα χρόνια χρησιμοποιείτε το iPhone, iPad, Apple TV ή Mac σας πριν αποφασίσετε πως έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για αυτό και είναι καιρός να το αντικαταστήσετε;

    Κατά γενική ομολογία τα προϊόντα της Apple έχουν μια ανθεκτική κατασκευή και αντέχουν περισσότερο στον χρόνο από αυτά του ανταγωνισμού. Η Apple σε ένα νέο κείμενο σχετικά και με την ευαισθησία της εταιρείας απέναντι στο περιβάλλον δίνει μια νέα απάντηση στην παραπάνω ερώτηση.

    Η Apple λοιπόν μετά από χρόνια μελετών θεωρεί πως ο κύκλος ζωής μιας OS X ή tvOS συσκευής (iMac, MacBook, Apple TV) είναι περίπου τα 4 χρόνια ενώ για μια iOS και watchOS (Apple Watch, iPhone, iPad) συσκευής τα 3 χρόνια.

    Βέβαια όπως αναφέρουμε και στην αρχή όσοι είχατε ή έχετε μια Apple συσκευή σε οποιαδήποτε από αυτές τις κατηγορίες γνωρίζετε ότι με λίγο προσοχή αυτοί οι χρόνοι διάρκειας ζωής μπορούν να επεκταθούν πολύ εύκολα.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles