11.3 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Η Apple ακύρωσε το AirPower mat ασύρματης φόρτισης οριστικά και επίσημα

    Η Apple ανακοίνωσε πριν από λίγο πως τελικά δεν θα κυκλοφορήσει το AirPower ασύρματης φόρτισης και πως έχει ακυρώσει συνολικά κάθε προσπάθεια για αυτό.

    Η εταιρεία ζητάει συγνώμη από τους καταναλωτές της που περίμεναν για την κυκλοφορία αυτού του προϊόντος. Το AirPower mat αρχικά είχε ανακοινωθεί πίσω το 2017 μαζί με το iPhone X. Έκτοτε η Apple παρέμεινε σιωπηλή για αυτό το προϊόν για ενάμιση χρόνο.

    Τα νέα σίγουρα αποτελούν μια μεγάλη απογοήτευση για τους fans της Apple που είχαν την υπόσχεση της εταιρείας για ένα mat ασύρματης φόρτισης που θα ήταν μοναδικό στην αγορά με την έννοια πως θα μπορούσε να φορτίσει ταυτόχρονα 3 συσκευές χωρίς αυτές να χρειάζονται να τοποθετηθούν σε συγκεκριμένη θέση πάνω σε αυτό.

    Η Apple αναφέρει πως θα συνεχίσει να προωθεί την ασύρματη εμπειρία αλλά δεν είναι ξεκάθαρο αν σκοπεύει να δοκιμάσει εκ νέου πάνω σε ένα τέτοιο προϊόν.

    Η δήλωση της Apple που κοινοποιήθηκε πριν λίγο από τον Dan Riccio:

    “Μετά από πολύ μεγάλη προσπάθεια και κόπο καταλήξαμε πως το AirPower δεν θα ικανοποιούσε τα υψηλά στάνταρ που έχουμε και έτσι ακυρώνουμε αυτό το project. Ζητάμε συγνώμη από εκείνους τους καταναλωτές που περίμεναν για αυτή την κυκλοφορία. Συνεχίζουμε να πιστεύουμε πως το μέλλον είναι ασύρματο και θα συνεχίσουμε να προωθούμε την ασύρματη εμπειρία ακόμη περισσότερο.”

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles