16.1 C
Athens
Saturday, April 27, 2024
More

    Η επίσημη κυκλοφορία του iOS 9.3

    screen-shot-2016-03-21-at-12-39-50-pm

    Η Apple μόλις αποκάλυψε στο event ‘Let us loop you in’ πως οι χρήστες θα είναι σε θέση να «κατεβάσουν» και να εγκαταστήσουν το iOS 9.3 μετά την παρουσίαση. Η τρίτη μεγάλη αναβάθμιση του iOS 9.0 φτάνει μόλις σήμερα στις συσκευές μας, μετά την επίσημη παρουσίαση του iOS 9.0 το Σεπτέμβριο του 2015. Η επίσημη κυκλοφορία της θα γίνει αργότερα μέσα στην ημέρα, μετά το τέλος της παρουσίασης.

    Η νέα, δωρεάν αναβάθμιση λογισμικού για εκείνες τις συσκευές που είναι συμβατές με το iOS 9.0 (iPhone, iPod Touch και iPad), περιλαμβάνει όλα τα χαρακτηριστικά που σας έχουμε παρουσιάσει κατά καιρούς από τις δοκιμές των beta εκδόσεων, όπως το Night Shift Mode, το οποίο στην ουσία μειώνει το μπλε χρώμα της οθόνης προκειμένου να αποφύγει κανείς τις «διαταραχές» κατά τη διάρκεια του ύπνου του. Ένα ακόμη χαρακτηριστικό είναι και η δυνατότητα για τη σύνδεση περισσότερων από ένα Apple Watch σε ένα iPhone.

    Στο iOS 9.3 οι χρήστες θα μπορούν, επίσης, να προστατέψουν τις σημειώσεις τους με τη χρήση κωδικού ασφαλείας ή με το Touch ID, να απολαύσουν μια ακόμη καλύτερη εμπειρία από την εφαρμογή News, να χρησιμοποιήσουν ακόμη περισσότερο τις νέες κι αναβαθμισμένες δυνατότητες της εφαρμογής Health (η οποία πλέον θα περιλαμβάνει και δεδομένα για την κίνηση, τη διάρκεια άσκησης και την ώρα που έχετε σταθεί σε όρθια στάση), καθώς επίσης και τη χρήση κάποιων ακόμη χαρακτηριστικών από την εφαρμογή Health όπως αυτή παρουσιάζεται στο Apple Watch.

    Παράλληλα, το CarPlay για το iOS 9.3 περιλαμβάνει νέα χαρακτηριστικά, όπως για παράδειγμα είναι η εύρεση για πρατήρια βενζίνης, parking, εστιατόρια, καφέ καθώς κι άλλα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά, τα οποία έρχονται μαζί με την αναβαθμισμένη εφαρμογή μουσικής, η οποία έλαβε μια σημαντική αναβάθμιση με την έλευση του iOS 9.3.

    iOS-9.3-Classroom-app-teaser-001

    Εκτός των άλλων, η Apple παρέχει υποστήριξη για το WiFi Calling (προς το παρόν μόνο για τους χρήστες του παρόχου Verizon), επαναφορά των κλειδωμένων συσκευών που είχαν γίνει “dead” μετά τη χρήση της ημερομηνίας 1η Ιανουαρίου 1970, δυνατότητα ελέγχου των δεδομένων που έχουν καταναλωθεί κατά τη διάρκεια χρήσης του WiFi Assist, τη δυνατότητα χρήσης third-party accessories για το iPad Pro με δυνατότητα αναβάθμισης του firmware ώστε να μπορούν να λειτουργούν ομαλά με τη συσκευή καθώς κι άλλα πολλά.

    Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό είναι πως με το iOS 9.3 έρχονται κι άλλα εξίσου καλά χαρακτηριστικά τα οποία μπορούν να φανούν αρκετά χρήσιμα για τη διαχείριση μιας τάξης με μαθητές ή φοιτητές, όπως για παράδειγμα η διαχείριση αρκετών Apple ID, υποστήριξη για πολλαπλούς χρήστες στο iPad κι άλλα πολλά.

    Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας για κάθε νέο χαρακτηριστικό της νέας έκδοσης του iOS 9.3!

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles