21.1 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Διέρρευσε φωτογραφία της υποτιθέμενης μπαταρίας του iPhone 6

    iPhone-6-battery-NowhereElse-003-teaser

    Τον τελευταίο καιρό και όχι άδικα κατά την γνώμη μας έχει αναθερμανθεί η απορία για το τι μπαταρία θα έχει το επερχόμενο iPhone 6 με την έννοια του κατά πόσο μεγαλύτερη θα είναι. Αντικειμενικά μιας και το iPhone 6 αναμένεται να είναι σίγουρα στις 4.7 ίντσες περιμένουμε και μια αύξηση του μεγέθους της μπαταρίας του.

    Η φωτογραφία που διέρρευσε χθες υποτιθέμενα πάντα δείχνει την μπαταρία του iPhone 6 με μια χωρητικότητα στις 1,810mAh. Για να καταλάβετε καλύτερα την αναλογία να αναφέρουμε πως τόσο το iPhone 5S όσο και το iPhone 5C έχουν μια αντίστοιχη στις 1,570mAh.

    Αν η παραπάνω φωτογραφία επιβεβαιωθεί τότε θα παρατηρήσουμε μια αύξηση της τάξης του 16% που σίγουρα δεν θα κάνει πολλούς χαρούμενους είναι η αλήθεια.

    Η φωτογραφία παρουσιάστηκε σήμερα στο Γαλλικό blog NowhereElse.fr [Google translate] και μπορούμε να δούμε ξεκάθαρα να αναγράφετε η 1,810mAh χωρητικότητα.

    iPhone-6-battery-NowhereElse-002

    Όπως αναφέραμε κάποιοι θα δυσαρεστηθούν αν η παραπάνω φωτογραφία επαληθευτεί αργά η γρήγορα ειδικά αν κάποιος αναλογιστεί πως στο αντίπαλο στρατόπεδο του Android έχουμε το  LG 5.5-ιντσών G3 με a 3,000mAh μπαταρία ενώ το 5.7-ιντσών Samsung Galaxy Note 3 έχει μια στις 3,200mAh.

    Σε αυτό το σημείο να τονίσουμε πως το NowhereElse δεν μπορούσε να επιβεβαιώσει την αυθεντικότητα της φωτογραφίας αναφέροντας μάλιστα πως υπάρχει και μια πιθανότητα να είναι η μπαταρία από κάποιον κλώνο του iPhone 6 που βρίσκεται ήδη στην αγορά της Κίνας.

    Βέβαια δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν πως η εμμονή της Apple με το πάχος της συσκευής και ο λεπτός σχεδιασμός που θέλει πάση θυσία η Apple θα κάνει το iPhone 6 να έχει μια ελάχιστη βελτιωμένη μπαταρία σε σχέση με τους προκατόχους του.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles