17.4 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Δεν μπορείτε να περιμένετε για το iPhone 6; Σας έχουμε την λύση της αγοράς [Videos]

    Goophone-i6-image-001

    Αν και μόνο η ιδέα να περιμένετε μέχρι και τον Σεπτέμβριο όπου και θα ανακοινωθεί επίσημα το iPhone 6 της Apple σας κάνει νευρικούς και ανυπόμονους ή αν το πορτοφόλι σας δεν θα το αντέξει, τότε μια λύση είναι και οι απομιμήσεις του iPhone 6 που ήδη βρίσκονται στην αγορά της Κίνας.

    Η Apple σίγουρα θα μπορούσε να εξαπολύσει μια επίθεση για να εξαλείψει αυτά τα φαινόμενα αλλά για πολλούς λόγους εκ τον οποίων ένας είναι και η απίστευτη δικτύωση και μέγεθος των δημιουργών αυτών των απομιμήσεων κάνει την εταιρεία να γυρνάει το κεφάλι της προς την άλλη πλευρά.

    Παρακάτω ας δούμε λοιπόν τα πρώτα βίντεο των απομιμήσεων του iPhone 6 που μπορείτε ήδη να βρείτε.

    Όπως αρχικά εμφανίστηκε στο 86DIGI [via NowhereElse.frGoogle translate], έχουμε μια  Android KitKat συσκευή παρακάτω με το όνομα Wico i6, που προσπαθεί να μιμηθεί το iPhone 6. Έχει μια οθόνη 4.7 ιντσών με μια ανάλυση 960χ1,704 και μοιάζει στον σχεδιασμό με όλα τα φυσικά mockups που έχουν διαρρεύσει για την επερχόμενη ναυαρχίδα της Apple.

    Οι κλώνοι των iPhone υπάρχουν στην αγορά από την στιγμή που αυτό έκανε την εμφάνιση του πίσω το 2007. Μερικοί μάλιστα κατασκευαστές έχουν γράψει ιστορία όπως αυτοί του Goophone που είναι έτοιμοι να ρίξουν στην αγορά το Goophone i6, την 1η Αυγούστου.

    Αν και οι περισσότερες απομιμήσεις είναι πραγματικά πλαστικά σκουπίδια πρέπει να πούμε πως κάποια δεν είναι και τόσο τραγικά. Για παράδειγμα το GooPhone έχει μια οθόνη 4.7 ιντσών LCD IPS ένα Mediatek quad-core MT6582 chip με 2 GB RAM και μια οπίσθια κάμερα που αγγίζει τα 13-megapixel. Επίσης όπως μπορείτε να δείτε και στην φωτογραφία παρακάτω ελάχιστα διαφέρουν εμφανισιακά τουλάχιστον από ένα iPhone.

    Goophone-iphone-5s-image-002

     Σχολιασμός στο φόρουμ 

     

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles