17 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Δείτε ένα iPhone 6 5.5 ιντσών mockup σε σύγκριση με το iPhone 5S και άλλα Android Phablets [Video]

    sequence-01-still002-2

    Πρόσφατες φήμες ανέφεραν πως η Apple σχεδιάζει να λανσάρει το 5.5 ιντσών iPhone 6 της μαζί με το αντίστοιχο των 4.7 ιντσών. Η επιλογή των 4.7 ιντσών θα γίνει σίγουρα αρεστή από χρήστες τόσο στο iOS όσο και στο Android αλλά οι 5.5 σίγουρα θα σηματοδοτήσουν την πρώτη είσοδο της εταιρείας στον χώρο των Phablets με άγνωστα ακόμη αποτελέσματα αυτής της κίνησης.

    Δεν αποτελεί λοιπόν έκπληξη πως πλέον έχουμε και φυσικά mockups της φημολογούμενης Phablet συσκευή της Apple. Είναι σίγουρο πως θα είναι μια μεγάλη συσκευή καθώς επίσης πως η Apple θα πρέπει να κάνει κάποιες σχεδιαστικές αλλαγές σε σχέση με την 4.7 ιντσών έκδοση.

    Δείτε το παρακάτω βίντεο με ένα πρώτο συγκριτικό ενός iPhone 6 5.5 ιντσών mock up τονίζοντας βέβαια πως το πρόβλημα είναι πως αυτά τα φυσικά mockups απλά έχουν μεγαλώσει τα αντίστοιχα των 4.7 ιντσών κάνοντας την συσκευή αρκετά χοντροκομμένη και άκομψη. Όπως τονίσαμε παραπάνω η Apple σίγουρα θα κάνει αλλαγές στον σχεδιασμό της.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles