24.8 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Είναι ασφαλές το iOS 7.1.1 jailbreak και να προχωρήσω στην αναβάθμιση;

    Pangu-Jailbroken-1024x576

    Υπάρχουν αρκετές απορίες σχετικά με το νέο  iOS 7.1.1 untethered jailbreak από την στιγμή της κυκλοφορίας του και με αφορμή αυτό το γεγονός αποφασίσαμε να σας απαντήσουμε κάποιες, κυρίως αυτές που φαίνεται να προβληματίζουν τους περισσότερους από εσάς.

    1) Είναι το iOS 7.1.1 jailbreak ασφαλές;

    Αν και δεν μπορούμε να πούμε 100% πως το iOS 7.1.1 jailbreak είναι απόλυτα ασφαλές, ειδικά μιας και έχει μια σειρά από τεχνικές και πολύ κώδικα, η γενική αίσθηση που έχει αφήσει είναι πως δεν είναι επίφοβο. Ο iOS προγραμματιστής iH8sn0w επιβεβαίωσε πως το εν λόγω jailbreak δεν έχει κάποιο spyware ή κάποια περίεργη διαδρομή κρυμμένη ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο γνωστός iPhone Hacker MuscleNerd λέγοντας πως όλα δείχνουν να είναι καλά μέχρι στιγμής.

    2) Ποιες συσκευές υποστηρίζονται;

    PanGu-iOS-7-Jailbreak-Devices

    • iPhone 5s / 5c / 5
    • iPhone 4 / 4S
    • iPad 2, iPad (3rd and 4th gen), iPad Air
    • iPad mini
    • iPod touch (5th gen)

    3) Aν κάνω την αναβάθμιση στο jailbreak του iOS 7.1.1 θα υποστηρίζονται τα tweaks που έχω ήδη στην συσκευή μου;

    Αν έχετε ήδη ένα jaibroken iPhone ή iPad στην iOS 7.0 – 7.0.x,  τότε καλύτερα να μείνετε εκεί που είστε τουλάχιστον για τις επόμενες μέρες. Ο λόγος είναι πως οι περισσότεροι developers τώρα θα αναβαθμίσουν τα jailbreak tweaks τους για να υποστηρίξουν το iOS 7.1.1. Η διαδικασία αυτή μπορεί να πάρε μέρες μέχρι και εβδομάδες ανάλογα με το πόσο γρήγορος είναι ο εκάστοτε προγραμματιστής.

    Αν τώρα έχετε ένα iPhone ή iPad σε iOS 7.1 και πάνω ή ακόμη στο iOS 6 τότε η επιλογή σας είναι ευκολότερη έχοντας βέβαια πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού σας αυτό που αναφέραμε δλδ πως δεν έχουν γίνει ακόμη όλα τα tweaks συμβατά. Εδώ μπορείτε να δείτε μια πρώτη λίστα με τα συμβατά.

    4) Πως να κάνω jailbreak στην iOS 7.1.1;

    Διαβάστε το άρθρο μας εδώ

    5) Γιατί το jailbreak δεν λειτουργεί; 

    Ίσως χρειαστεί να τρέξετε το PanGu εργαλείο δύο φορές ειδικά αν έχετε δει κατά την πρώτη φορά μια μπλε οθόνη στο iPhone 5S σας.

    6) Κάποια εικονίδια λείπουν και η συσκευή δεν έχει ομαλή λειτουργία.

    Ίσως να ξεχάσατε να κάνετε uncheck την επιλογή στο PanGu εργαλείο που σας εγκαθιστά το PPSync που λέγεται να δημιουργεί προβλήματα στο σύστημα. Για να το αφαιρέσετε διαβάστε το άρθρο μας εδώ

    7) Ποιοι είναι στην ομάδα του PanGu

    Το jailbreak εργαλείο εμφανίστηκε από το πουθενά, η ομάδα πίσω από αυτό το εργαλείο είναι οι Hao (windknown)XiaBo Chen (dm557)Daniel Manoppo (Daniel_K4)

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles