20.2 C
Athens
Thursday, April 18, 2024
More

    Δείτε ένα hands on του “Wico6” ενός άριστου κλώνου του iPhone 6 που είναι ήδη στην αγορά [Video]

    wico6-6

    Ένας άριστος κλώνος του επερχόμενου iPhone 6 βρίσκεται ήδη στην αγορά και ακούει στο όνομα “Wico6”. O ΥουΤuber Danny Winget παρουσίασε χθες ένα hands on βίντεο που μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω παρατηρώντας το πόση λεπτομέρεια έχει δοθεί στην αντιγραφή. Από την ίδια την συσκευή μέχρι και τα accessories αλλά και το κουτί της.

    Το “Wico6” είναι μια πλήρης λειτουργική συσκευή αλλά φυσικά δεν έχει το iOS σαν λογισμικό. Όπως και όλοι οι υπόλοιποι κλώνοι του iPhone έχουν εγκατεστημένη μια πειραγμένη έκδοση του Android με ένα skin παραπλήσιο του iOS.

    Στο παρακάτω βίντεο, όχι δεν θα εντυπωσιαστείτε με τα χαρακτηριστικά της συσκευής αλλά αυτό που θα σας κάνει σίγουρα εντύπωση είναι το πόση μεγάλη λεπτομέρεια έχει δείξει ο εν λόγο κατασκευαστής για να δημιουργήσει ένα κλώνο μιας συσκευής της Apple η οποία ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί καν.

    Για την ιστορία λοιπόν το “Wico6” έχει έναν 2.4GHz quad-core MediaTek επεξεργαστή, 2GB  RAM, 8GB αποθηκευτικού χώρου και μια 4.7-ιντσών οθόνη με μια ανάλυση στα 960 x 540 (234 ppi).

    Δείτε το βίντεο παρακάτω:

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles