22.4 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Η εφαρμογή του Gmail για το iOS αναβαθμίστηκε με υποστήριξη του Google Drive

    Screen Shot 2014-07-25 at 2.41.07 AM

    Η Google έκανε διαθέσιμη μια νέα αναβάθμιση της  iOS Gmail εφαρμογής της η οποία προσφέρει υποστήριξη στην αποθήκευση συνημμένων αρχείων απ ευθείας στο Google Drive καθώς και επιτρέπει την είσοδο αρχείων απ ευθείας από το Google Drive στα μηνύματα του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου.

    Επίσης υπάρχει ένας νέος τρόπος διαχείρισης νέων λογαριασμών έτσι ώστε να κρύβεται κάποιους στην εφαρμογή χωρίς να χρειάζεται να του αφαιρείτε όλους μαζί.

    Αξίζει να σημειωθεί πως το παραπάνω χαρακτηριστικό την αναβάθμισης μοιάζει με αυτό που η Apple μας παρουσίασε ως Mail Drop για το OS X Yosemite και που επιτρέπει χρήστες να βάλουν ως συνημμένο ένα μεγάλο αρχείο τους από το νέο iCloud Drive.

    Οι αλλαγές λοιπόν της εφαρμογής του Gmail στην έκδοση 3.14159 σύμφωνα με την Google:

    • Save attachments directly to Google Drive so you can access them anywhere while saving space and bandwidth on your device
    • Insert Google Drive files directly into messages
    • New account management options to choose which accounts you want to have visible in Gmail without removing accounts from your device.
    • Change your profile picture (in Settings)

    Την εφαρμογή θα την βρείτε διαθέσιμη τόσο για iPhone όσο και για iPad δωρεάν στο App Store.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles