19.2 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Φωτογραφίες που διέρρευσαν υποτιθέμενα δείχνουν dummy iPhone 12 μοντέλα

    Μια νέα αναφορά από το Macotakara σήμερα δίνει μια εικόνα κάποιων dummy συσκευών που υποτιθέμενα αφορούν τα επερχόμενα iPhone 12 μοντέλα. Η αναφορά αυτή τονίζει πως η θέση υποδοχής της κάρτας SIM θα αλλάξει φέτος μιας και υπάρχει διαφοροποίηση στο εξάρτημα της κεραίας από την Qualcomm.

    Στο δημοσίευμα διαβάζουμε ότι γνωρίζαμε λίγο πολύ μέχρι σήμερα για το iPhone 12 όπως το γεγονός πως θα έχουμε 4 διαφορετικά μοντέλα με 3 διαφορετικές διαστάσεις στις οθόνες τους. Αυτό συμπεριλαμβάνει 2 μοντέλα με 6.1 ιντσών οθόνες, 1 μοντέλο με 6.7 ίντσες και 1 μοντέλο με 5.4 ίντσες. Και τα 4 αυτά μοντέλα θα έχουν OLED οθόνες και έναν σχεδιασμό παρόμοιο με αυτό του iPhone 4.

    Αυτή την στιγμή η θέση υποδοχής της κάρτας SIM βρίσκεται στην ίδια πλευρά με το κουμπί power αλλά το Macotakara αναφέρει πως αυτό θα αλλάξει φέτος με την υποδοχή αυτή να βρίσκεται στην άλλη πλευρά.

    Ο λόγος της αλλαγής αυτής έχει να κάνει με την 5G κεραία της Qualcomm και την ανάγκη να δημιουργηθεί περισσότερος χώρο.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles