19.3 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Αναφορά: Η iOS 14 θα υποστηρίζει όλα τα iPhones που ήταν συμβατά με την iOS 13

    Καθώς όλοι μας περιμένουμε την iOS 14 – την επόμενη μεγάλη αναβάθμιση του λογισμικού – στο WWDC αργότερα αυτό το μήνα, το The Verifier αναφέρει με βάση πηγές κοντά στην Apple αναφέρει ότι οι υπάρχον συσκευές της Apple που υποστηρίζουν την iOS 13 θα είναι όλες συμβατές και με την iOS 14.

    Αν βασιστούμε λοιπόν σε αυτό το δημοσίευμα αυτό σημαίνει πως η Apple δεν θα αφήσει καμία iOS συσκευή της εκτός της επερχόμενης μεγάλης αναβάθμισης της.

    Σε αυτό το σημείο να τονίσουμε πως το The Verifier έχει ένα ανάμικτο ιστορικό σε ότι αφορά την εγκυρότητα των προβλέψεων του αλλά την ίδια στιγμή με επιτυχία πέρυσι ήταν το πρώτο που είχε αναφέρει πως το iPhone 5s και iPhone 6 θα ήταν εκτός της iOS 12 αναβάθμισης.

    Αν τελικά έχουμε αυτή την συμβατότητα τότε τα iPhone 6s και iPhone 6s Plus που κυκλοφορήσαν για πρώτη φορά το 2015 θα μπορέσουν να δεχτούν και την iOS 14.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles