17.1 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Το iWork for iCloud έγινε διαθέσιμο προς όλους

    icloud-iwork-1024x889

    Η Apple σήμερα αφαίρεσε την ετικέτα beta στο iWork for iCloud – την σουίτα παραγωγικότητας της – και την έκανε διαθέσιμη προς όλους ακόμη και σε κατόχους μη Apple συσκευών. Πλέον ο καθένας με ένα μοντέρνο πλοηγό και ένα Apple ID μπορεί να χρησιμοποιήσει τα εργαλεία γραφείου της Apple που περιλαμβάνουν τα Pages, Numbers and Keynote.

    Όπως μπορείτε να δείτε και από το παραπάνω screenshot, οι χρήστες που δεν έχουν Apple ID μπορούν εύκολα να δημιουργήσουν ένα κάνοντας κλικ στο  “Create one now” link ασχέτως αν είναι κάτοχοι ενός Mac ή μιας iOS συσκευής. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα όνομα και μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου καθώς και την ημερομήνια γέννησης. Τέλος θα απαντήσουν και σε μια σειρά ερωτήσεων ασφαλείας.

    Μόλις δημιουργηθεί το Apple ID οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση στις web εκδόσεις των Pages, Numbers και Keynote καθώς και στην Settings σελίδα. Να τονίσουμε πως οι χρήστες που δεν έχουν κάποια Apple συσκευή θα έχουν τον περιορισμό του 1GB αποθηκευτικού χώρου.

    Η εν λόγω κίνηση είναι αρκετά σημαντική μιας και σπάνια η Apple ανοίγει το λογισμικό της σε χρήστες που δεν ανήκουν στο οικοσύστημα της.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles