16 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Το Fortnite υποστηρίζει πλέον MFi Bluetooth χειριστήρια σε iPhone και iPad

    Μετά το τελευταίο update της Epic, οι παίχτες του δημοφιλούς παιχνιδιού Fortnite, θα έχουν την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν συμβατά χειριστήρια με τις συσκευές iPhone και Ipad.

    Τα gamepads πρέπει να έχουν πιστοποίηση MFi από τη Apple, αλλά και οποιοδήποτε άλλο μοντέλο χειριστηρίου θα πρέπει να λειτουργεί, ανέφερε η εταιρία σχεδιασμού Epic στις σημειώσεις της. Όταν ένα χειριστήριο συνδεθεί, το παιχνίδι θα απενεργοποιήσει αυτόματα τις δονήσεις του iPhone.

    Οι συσκευές με iOS 12.1 ή με νεότερη έκδοση ενδέχεται επίσης να μπορούν να χρησιμοποιήσουν οποιοδήποτε κουμπί L3 ή R3 που έχει το χειριστήριό τους. Η προσθήκη υποστήριξης gamepad στο Fortnite θα μπορούσε να αποδειχθεί χρήσιμο όχι μόνο για τους παίκτες, αλλά και για τη βιομηχανία παιχνιδιών του iOS γενικότερα. Η υποστήριξη χειριστηρίων στα παιχνίδια έχει αποδειχθεί μέχρι στιγμής ασυνεπής, με τους προγραμματιστές να παραδέχονται την ύπαρξη αρκετών παιχνιδιών για να δικαιολογήσουν την προσπάθεια.

    Reccomended MFi controllers για το Fortnite στο iOS:
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles