14.7 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Τι μας δείχνουν τα νέα σχεδιαγράμματα του iPhone 7 που διέρρευσαν

    iPhone-7-Plus-schematics-e1464278794955

    Μια σειρά από σχεδιαγράμματα υποτιθέμενα του iPhone 7 διέρρευσαν πρόσφατα από το Τσέχικο website LetemSvetem Applem και δείχνουν πως τόσο η έκδοση των 4.7 ιντσών όσο και αυτή των 5.5 ιντσών δεν θα είναι λεπτότερα από τους προκατόχους τους, δηλαδή τα iPhone 6S/Plus.

    Ο αναλυτής Ming-Chi Kuo είχε αναφέρει πέρυσι πως το iPhone 7 θα ήταν το ίδιο λεπτό με το iPod Touch αλλά μάλλον κάτι τέτοιο ίσως τελικά δεν το δούμε φέτος.

    Τα διαγράμματα που θεωρητικά έχουν αυθεντική πηγή από την παραγωγική αλυσίδα της Apple δείχνουν πως το 4.7 ιντσών iPhone 7 θα έχει ένα πάχος στα 7.2 mm την στιγμή που το τωρινό iPhone 6S έχει πάχος 7.1 mm.

    Όσο αφορά το μεγαλύτερο iPhone 7 Plus στις 5.5 ίντσες εκεί παραμένουν ακριβώς στο ίδιο πάχος και στα 7.3 mm.

    Πάντα επίσης με αυτά τα σχεδιαγράμματα τα iPhone 7 δεν θα έχουν μια 3.5 mm θύρα. Αν θεωρήσουμε ότι οι φήμες θα επαληθευτούν τότε οι νέοι κάτοχοι των iPhone 7 θα μπορούν να χρησιμοποιούν είτε ενσύρματα lightning ακουστικά, είτε ασύρματα.

    iPhone-7-schematics-e1464278753899

    Εν συνεχεία βλέπουμε πως το iPhone 7 Plus θα έχει ενσωματωμένο ένα Smart Connector που η πηγή θέλει να χρησιμοποιείτε για την ασύρματη φόρτιση και το διπλό σύστημα φακών. Κανένα από αυτά τα χαρακτηριστικά δεν φαίνεται να είναι ορατά στο 4.7 ιντσών μοντέλο.

    Τέλος διακρίνουμε πως το 5.5 ιντσών μοντέλο του iPhone 7 Plus θα έχει για πρώτη φορά μια edge to edge οθόνη – από άκρη σε άκρη δηλαδή – χωρίς bezel και την FaceTime κάμερα πίσω από την οθόνη.

    Η τελευταία αυτή μας παρατήρηση βέβαια ίσως να είναι κάποιο λάθος στο σχεδιάγραμμα μιας και μέχρι στιγμή δείχνουν πως τα πρώτα iPhones χωρίς bezel θα γίνουν διαθέσιμα το 2017 ή ακόμη και το 2018.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles