20.9 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Ο κίνδυνος του να οδηγεί κάποιος και να ασχολείται με το smartphone του σε ένα συγκλονιστικό βίντεο

    o-TEXTING-DRIVING-facebook

    Στις μέρες μας και για πολλούς και διαφόρους λόγους ένας οδηγός πρέπει να έχει τα μάτια του στο τιμόνι και τον δρόμο αν θέλει να αποφύγει τις κακοτοπιές που παραμονεύουν ανά πάσα ώρα και στιγμή. Η συνήθεια του να οδηγούμε και να κάνουμε και κάτι άλλο παράλληλα και ειδικά του να ασχολούμαστε με το smartphones μας δυστυχώς έχει μεγάλη έκταση και στην χώρα μας και έχει οδηγήσει σε πάρα πολλά ατυχήματα.

    Ο τρόμος και ο κίνδυνος του να ασχολείται κάποιος/κάποια οδηγός με το smartphone του/της την ώρα που οδηγεί είναι εμφανής με τον πιο γραφικό τρόπο στο παρακάτω βίντεο που έχει πλάνα από πραγματικά περιστατικά.

    Η AAA που το δημιούργησε ανακάλυψε πως ειδικά στου νέους ανθρώπους ο παράγοντας απόσπασης προσοχής τους ενώ οδηγούν από ένα smartphone ήταν ο βασικός λόγος για 6 στα 10 ατυχήματα!!!

    Το βίντεο παρακάτω μιλάει από μόνο του:

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles