23.4 C
Athens
Thursday, April 18, 2024
More

    Οι κατασκευαστές θηκών ονομάζουν την επερχόμενη οικονομική iPhone συσκευή "iPhone SE 2"

    Το φημολογούμενο επερχόμενο οικονομικό iPhone αναμένεται να μπει σε παραγωγή αυτό το μήνα και να κυκλοφορήσει στην αγορά κάποια στιγμή τον Μάρτιο. Αν και γνωρίζουμε αρκετά για αυτή την συσκευή μέχρι σήμερα, ένα μεγάλο ερωτηματικό παραμένει η ονομασία του. Πως θα το ονομάσει τελικά η Apple; iPhone 9; iPhone SE2; ή κάτι άλλο;

    Αυτή η νέα οικονομική συσκευή της Apple αναμένεται να έχει μια 4.7 ιντσών οθόνη και σχεδιασμό παρόμοιο με αυτόν του iPhone 8. Ένα από τα δυνατά του χαρτιά θα είναι ο επεξεργαστής του που οι φήμες θέλουν να είναι ο A13 δηλαδή ο ίδιος με αυτόν που βρίσκεται στο iPhone 11 και φυσικά η τιμή του που θα ξεκινάει σύμφωνα πάντα με τις φήμες από τα $399.

    Ο γνωστός αναλυτής Ming-Chi Kuo συχνά αναφέρεται για αυτή την συσκευή με την ονομασία iPhone SE 2 αλλά ο ίδιος δεν έχει κάποιο δυνατό ιστορικό σε ότι έχει να κάνει με τις ονομασίες καθαυτές επερχόμενων συσκευών της Apple. Μια άλλη αναφορά έχει κάνει λόγο πως η Apple θα ονομάσει τελικά την συσκευή ως iPhone 9.

    Κάποιες εταιρείες ήδη όμως στοιχηματίζουν στην iPhone SE 2 ονομασία.

    Η Totallee για παράδειγμα πρόσφατα άνοιξε προ παραγγελίες για την νέα ultra thin “iPhone SE 2” θήκη της και έστειλε marketing email σε όλους τους καταναλωτές της. Να τονίσουμε βέβαια πως οι κατασκευαστές θηκών δεν έχουν επίσημα εικόνα για την ονομασία επερχόμενων iPhone. Οι πληροφορίες τους συνήθως έχουν να κάνουν με άτομα που είναι κοντά στην παραγωγική αλυσίδα της Apple όπως και οι αναλυτές.

    Ο σχεδιασμός των θηκών βασίζεται σε διαγράμματα που έχουν διαρρεύσει και σε renders. Για αυτή την iPhone κυκλοφορία είναι ακόμη μεγαλύτερο ρίσκο οι κατασκευαστές θηκών να ξεκινήσουν την παραγωγή πριν από την ανακοίνωση την επίσημη της Apple μιας και η συσκευή αναμένεται να έχει πολλά κοινά στοιχεία με το iPhone 8.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles