14.4 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Η WIND με την TaxiWay φέρνει τα ψώνια στο σπίτι ευπαθών ομάδων στη Θεσσαλονίκη

    Η WIND κάνει πράξη την πρωτοβουλία Μένουμε Σπίτι και σε συνεργασία με την εταιρεία οχημάτων ταξί της Θεσσαλονίκης TaxiWay, αναλαμβάνουν για όλες τις ευπαθείς ομάδες (ηλικιωμένους, ΑΜΕΑ, μονογονεϊκές οικογένειες κ.α.) να μεταφέρουν τα είδη πρώτης ανάγκης από οποιοδήποτε κατάστημα τροφίμων ή φαρμακείο της Θεσσαλονίκης.

    Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να καλούν καθημερινά μεταξύ 7.00 – 10.00 στο τηλεφωνικό κέντρο της TaxiWay (2310-866866, 18300) δηλώνοντας τον κωδικό 900 και τη διεύθυνση της οικίας τους. Ο πλησιέστερος οδηγός ταξί της TaxiWay θα φτάνει άμεσα στην πόρτα τους και θα παραλαμβάνει την λίστα με τα ψώνια και το χρηματικό αντίτιμο1. Ο οδηγός θα φροντίσει να συλλέγει και να παραδίδει τα προϊόντα με υπευθυνότητα, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

    Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία αποτελεί προσπάθεια στήριξης των ευάλωτων ομάδων, που βρίσκονται σε ανάγκη, και μείωσης του κινδύνου να προσβληθούν από τον ιό. Με αυτόν τον τρόπο η WIND και η TaxiWay συμβάλλουν στην εκστρατεία #μένουμεσπίτι και στη συλλογική προσπάθεια αντιμετώπισης του κορωνοϊού. H ενέργεια έχει ξεκινήσει από την πόλη της Θεσσαλονίκης και πολύ σύντομα θα λάβει χώρα και στην Αθήνα.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles