21.2 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Η Apple κέρδισε περιοριστικά μέτρα απέναντι σε έναν άντρα που παρακολουθούσε τον Tim Cook

    H Apple κέρδισε περιοριστικά μέτρα έστω και προσωρινά για έναν άντρα που κατηγορείται ότι παρακολουθούσε τον Tim Cook στο σπίτι του, του άφηνε ενοχλητικά μηνύματα στον τηλεφωνητή του καθώς και τον έκανε tag σε μη επιτρεπτές φωτογραφίες στο Twitter.

    To CNET αναφέρει.

    “Δικαστήριο στην Καλιφόρνια έδωσε έγκριση στην Apple για προσωρινά περιοριστικά μέτρα απέναντι στον Rakesh Sharma, με το ψευδώνυμο, Rocky. Ο άντρας καλείται να μείνει μακριά από την οικία του Tim Cook στην Silicon Valley καθώς και μακριά από τους τρεις σωματοφύλακες του. Τα μέτρα αυτά τέθηκαν σε εφαρμογή μέχρι τις 3 Μαρτίου όπου θα ξεκινήσει και η ακροαματική διαδικασία στο δικαστήριο για αυτή την υπόθεση. Στο κείμενο που παρέδωσε ο ειδικός ασφαλείας της Apple, William Burns, γίνεται αναφορά ότι η ενοχλητική συμπεριφορά του Sharma ξεκίνησε στις 25 Σεπτεμβρίου του 2019 όταν άφησε ένα προσβλητικό ηχητικό μήνυμα στο τηλέφωνο του Tim Cook. Ο Sharma εν συνεχεία ξεκίνησε να παρακολουθεί τον Tim Cook και να παραβιάζει ακόμη και της έκτασης της οικείας του σε δύο περιπτώσεις.

    Ο Sharma μπήκε στον προαύλιο χώρο της οικείας του Tim Cook από μια κλειστή πύλη χωρίς άδεια στις 4 Δεκεμβρίου σε μια προσπάθεια να του παραδώσει λουλούδια και μια σαμπάνια. Εν συνεχεία ξεκίνησε να κάνει tag τον Tim Cook σε άσεμνες φωτογραφίες στο Twitter.”

    Παρά την ηγετική φυσιογνωμία που έχει ο Tim Cook ως CEO της Apple κρατάει την προσωπική του ζωή πολύ μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

    Το γεγονός ότι ο Cook έχει 3 σωματοφύλακες μόνο αυτό αποτελεί έκπληξη. Αυτό σημαίνει πως υπάρχουν 3 βάρδιες των 8 ωρών όπου ο ισχυρός άντρας της Apple έχει έναν μόνο σωματοφύλακα την φορά.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles