20.1 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Η Apple θα κυκλοφορήσει 3 OLED iPhones το 2020 με διαφορετικά μεγέθη οθόνης

    Σύμφωνα με το Digitimes σήμερα το πρωί η Apple ετοιμάζει το έδαφος της παραγωγικής της αλυσίδας για το λανσάρισμα τριών νέων iPhones το 2020 που θα έχουν όλα OLED οθόνες. Αυτή την στιγμή οι συσκευές που έχουν OLED οθόνες είναι τα iPhone Xs και iPhone Xs Max με το iPhone XR να έχει μια LCD οθόνη.

    Κάτι αντίστοιχο αναμένεται να γίνεται και φέτος με την Apple όμως να το αλλάζει αυτό του χρόνου. Τα τρία 2020 iPhones θα έρθουν με οθόνες μάλιστα στις 5.42-ίντσες, 6.06-ίντσες και 6.67-ίντσες.

    Η The Wall Street Journal είχε αναφέρει κατά το παρελθόν πως η Apple θα άλλαζε αποκλειστικά σε OLED οθόνες για τα iPhones της από του χρόνου. Σε αυτό που διαφέρει η σημερινή αναφορά της Digitimes είναι πως δίνει πληροφορίες και για τις ίντσες των οθονών αυτών.

    Αν επαληθευτεί κάτι τέτοιο τότε σημαίνει πως το 2020 θα έχουμε και σημαντικό ανασχεδιασμό εξωτερικά στα iPhones ειδικά μιας και μια συσκευή στις 6.67 ίντσες θα σηματοδοτήσει το μεγαλύτερο iPhone στην ιστορία της εταιρείας. Ανάλογα με το πως η Apple θα χειριστεί τον σχεδιασμό των πλαισίων τότε ίσως αυτή η συσκευή μπορεί να μην είναι πολύ μεγαλύτερη από το σημερινό iPhone Xs Max.

    H συσκευή στις 6.06 ίντσες λογικά θα είναι η διάδοχος της iPhone XR συσκευής με το μέγεθος να παραμένει ακριβώς το ίδιο. Η Apple αναφέρει πως το iPhone XR έχει μια 6.1 ιντσών οθόνη αλλά αν διαβάσετε τα ψηλά γράμματα η οθόνη είναι πρακτικά 6.01 ιντσών.

    Το να έχουμε τώρα μια συσκευή στις 5.42 ίντσες έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον μιας και αυτό θα σημαίνει πως η οθόνη θα είναι μικρότερη από το τωρινό iPhone Xs που έρχεται στις 5.8 ίντσες. Η Digitimes αναφέρει πως το μοντέλο αυτό θα έχει μια οθόνη που θα προέλθει τόσο από την LG όσο και από την Samsung έτσι ώστε αν και OLED να είναι πιο οικονομική.

    Ίσως λοιπόν το 2020 η 5.42 ιντσών iPhone συσκευή να αποτελέσει την οικονομική λύση της Apple με την εταιρεία να γυρνάει στην marketing στρατηγική “Η μικρότερη οθόνη είναι πιο φτηνή”.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles