Ένα παιχνίδι που φαίνεται τόσο απλό είναι στην πραγματικότητα αρκετά δύσκολο. Το Νο More Buttons θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον από την πρώτη στιγμή με το που θα συναντήσεις τον πρωταγωνιστή του: μια μικροσκοπική κίτρινη μπάλα με χέρια και πόδια.

Η αποστολή σου είναι να καθοδηγήσεις αυτό το αξιολάτρευτο μικρό πραγματάκι με την βοήθεια μερικών κουμπιών – τούβλων.

Η μετακίνηση αυτής της ανέκφραστης μπάλας είναι απροσδόκητα απλή. Όλα τα διαθέσιμα κουμπιά έχουν από ένα βέλος που σου δείχνει την κατεύθυνση στην οποία θα μετακινηθείς όταν τα πατήσεις.

Ακούγεται πανεύκολο και απλό αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι. Μερικές φορές τα κουμπιά που χρειάζεσαι για να μετακινηθείς δεν είναι διαθέσιμα σε συγκεκριμένα στάδια του παιχνιδιού και έτσι ακόμη και αν είσαι υπερβολικά κοντά εκεί που θέλεις να πας χωρίς τα κατάλληλα κουμπιά δεν θα το καταφέρεις ποτέ.

Με άλλα λόγια με αυτόν τον τίτλο θα είσαι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού στην τσίτα και θα δοκιμαστεί σοβαρά η υπομονή σας. Πάντα θα χρειαστείτε επίσης την κατάλληλη τακτική και στρατηγική.

Συμπερασματικά το No More Buttons έχει πολλές στιγμές γοητείας και όσο πιο μακριά ταξιδεύεις με αυτή την μπάλα τόσο περισσότερο θα θέλεις να φτάσεις στο τέλος όποιο και αν είναι αυτό.

Ο τίτλος είναι διαθέσιμος στο App Store στα 2,99 ευρώ και μπορείτε να τον κάνετε λήψη και παρακάτω: