Η Apple συνεχίζει τις υπογραφές και τις παραγγελίες για το δικό της τηλεοπτικό περιεχόμενο και έτσι σήμερα είχαμε την είδηση για μια νέα κωμική σειρά με την ονομασία Dickinson, όπου θα πρωταγωνιστεί η Hailee Steinfeld.

Όπως αναφέρει το Deadline, η Apple έκανε παραγγελία για επεισόδια για αυτή την νέα σειρά. Σεναριογράφος της θα είναι η Alena Smith, γνωστή για τα The Affair και το The Newsroom. 

“Η σειρά φέρνει τους θεατές στον κόσμο της Emily η οποία εξερευνά τους περιορισμούς της κοινωνίας, των μελών της και της οικογένειας από την οπτική γωνία μιας συγγραφέας που δεν φαίνεται να ταιριάζει με την εποχή της. Μέσα από μια κωμική πλευρά έχουμε ουσιαστικά τον αγώνα μιας γυναίκας για να ακουστεί η φωνή της”

Κάθε επεισόδιο της σειράς αυτής θα είναι διάρκειας 30 λεπτών. Ακόμη είναι άγνωστο πόσα επεισόδια έχει παραγγείλει η Apple.

David Gordon Green, Ashley Zalta, Michael Sugar, Darlene Hunt, Alex Goldstone όλοι τους λέγεται πως θα είναι παραγωγοί της σειράς μαζί με την Smith.

Η Apple συνεχίζει λοιπόν τις προσπάθειες της για να αυξήσει των κατάλογο των streaming σειρών που θα προσφέρει στο άμεσο μέλλον προβάλλοντας το δικό της αποκλειστικό περιεχόμενο μέσω λογικά μιας νέας υπηρεσίας.