Η Microsoft παρουσίασε Bluetooth πληκτρολόγιο με αναγνώριση δαχτυλικού αποτυπώματος

0
224

microsoft-modern-keyboard

Η Apple μπορεί να έφερε το Touch ID στο Mac με τα νέα MacBook Pro αλλά ακόμη δεν έχουμε κάποια ένδειξη για το πότε κάτι αντίστοιχο θα γίνει και στα desktop Mac.

H Microsoft σήμερα παρουσίασε το νέο Modern Keyboard όπως το ονομάζει το οποίο μάλιστα έχει και αναγνώριση δαχτυλικού αποτυπώματος. Το εν λόγω bluetooth πληκτρολόγιο είναι συμβατό και με macOS συσκευές.

“Το όραμα μας ήταν να φέρουμε την αναγνώριση του δαχτυλικού αποτυπώματος καθολικά μέσα στο πληκτρολόγιο έτσι ώστε να φαίνεται πως αυτή γίνεται από οποιοδήποτε κουμπί.”

Να τονίσουμε σε αυτό το σημείο μιας και είμαστε σίγουροι πως κάποιοι χαρήκατε με το γεγονός ότι είναι συμβατό με macOS ότι για να ευχαριστηθεί κάποιος πλήρως τις λειτουργίες της αναγνώρισης του δαχτυλικού αποτυπώματος θα πρέπει να έχει ένα Windows μηχάνημα. Αυτό γιατί η Apple δεν έχει ανοιχτά τα Touch ID χαρακτηριστικά και δυνατότητες του macOS σε τρίτους κατασκευαστές.

screen-shot-2017-06-16-at-12-28-22-pm

Αν μη τι άλλο όμως είναι ένα ενδιαφέρον πληκτρολόγιο που αξίζει ακόμη και την προσοχή των Mac χρηστών ειδικά μάλιστα αν αναλογιστεί κάποιος πως έρχεται με την ίδια τιμή με το Apple Wireless πληκτρολόγιο στα $129.